NATO'dan S-400 çıkışı! Bizzat Türkiye'nin adını zikredip açıkladı

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin satın aldığı S-400 hava savunma sisteminin NATO'ya entegre edilmeyeceğini açıkladı.

NATO'dan S-400 çıkışı! Bizzat Türkiye'nin adını zikredip açıkladı
NATO'dan S-400 çıkışı! Bizzat Türkiye'nin adını zikredip açıkladı
GİRİŞ 02.08.2019 13:46 GÜNCELLEME 02.08.2019 14:17
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

8 Aralık 1987'de, dönemin ABD Başkanı Ronald Reagan ve Sovyetler Birliği (SSCB) lideri Mihail Gorbaçov tarafından imzalanan Orta Menzilli Nükleer Kuvvetler Anlaşması'ndan (INF), Rusya ve ABD'nin çekilmesini düzenlediği basın toplantısında değerlendiren NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Türkiye'nin Rusya'dan satın aldığı S-400 hava savunma sistemleri hakkında da bir açıklama yaptı.

 

 

Ve Rusya ile ABD dünyayı sarsan açıklamayı yaptı: Artık bitti

Stoltenberg, Türkiye'nin satın aldığı S-400 hava savunma sisteminin NATO'ya entegre edilmeyeceğini açıkladı. Stoltenberg, "NATO, S-400 veya Rus silahlarını herhangi bir üye ülkenin savunma sistemine entegre etmeyi planlamıyor" dedi.

KAYNAK: HABER7 / DIŞ HABERLER SERVİSİ
YORUMLAR 106
  • Hakkı TAŞKIN 4 yıl önce Şikayet Et
    Natonun Erken İhbar Radar sistemleri; Ordu-PERŞEMBE, Rize- PAZAR, MARDİN ve BARTIN radarları olmak üzere 4 adettir. Diğer sabit radar üsleri ve mobil radarlar milli olup (17 Adet) bu tesislere bağlanmasını kimse engelleyemez. Türkiye Cumhuriyeti istediği zaman S-400 bataryalarını, milli radar sistemine bağlayacaktır. Dost-düşman tanıma sistemi (IFF/SİF) sistemini 1994 yılından beri kendisi üretmekte olup S-400 sisteminede kolaylıkla uygulayacaktır. Kaldıki; NATO nun erken ihbar radar sisteminin aynısı olan T EİRS( Taşınabilir Erken İhbar Sistemi ) Türkiye tarafından milli olarak servise alınacaktır.
    Cevapla
  • ismail 4 yıl önce Şikayet Et
    Nato yu koruyacak değiliz bizde ,siz abd israilin uşaklığını yapın durun
    Cevapla
  • Timur 4 yıl önce Şikayet Et
    Diyor ki sen nato ülkesisin s400 aktif etmen mümkün değil. Sende diycen ki çıkarım.. bu da mümkün değil.
    Cevapla
  • VATANSEVER 4 yıl önce Şikayet Et
    NATO nun da ABD nin de AB nin de Allah cc belasını versin orta doğuda milyonlarca Müslümanı katlettiniz petrol için kana doymadınız neyin entegresi olacak dost müttefik falan değil bu şeytanlar en büyük düşmanlarımız Allah cc "Onları dost edinmeyin" diyor ama biz Müslümanlar kendimizle kavga etmekten kim dost kim düşman seçemiyoruz.
    Cevapla
  • özgür.t 4 yıl önce Şikayet Et
    Entegre etmeyin zaten S400'ün bilgilerini çalmasınlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
750 silah ele geçirildi! 68 ilde dev operasyon
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."