İdlib'de İran destekli çok sayıda terörist öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Suriye'nin İdlib kentinde düzenlediği operasyonlarda İran destekli 21 teröristin öldürüldüğü bildirildi. İdlib'de operasyonlar aralıksız devam ediyor. TSK'ya ait İnsansız Hava Araçları, 26 Suriye rejim askerini daha öldürdü.

GİRİŞ 29.02.2020 20:43 GÜNCELLEME 01.03.2020 00:37
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

İran’ın Kum kentindeki Şii dini medreselere ait Hawzahnews sitesinin haberine göre, İdlib'de dün Zeynebiyyun Tugaylarına bağlı 18 ve Fatımiyyun Tugaylarına bağlı 3 militan öldürüldü. Öldürülenler için Kum kentindeki Fatıma-i Masume Türbesi'nde yarın cenaze töreni düzenleneceği ve Masume Mezarlığı'nda toprağa verileceği açıklandı.

TSK İMHA ETMEYE DEVAM EDİYOR! İŞTE GÖRÜNTÜLER

 

 

İRAN DESTEKLİ GRUPLARIN VARLIĞI

Suriye'deki iç savaşta rejimin kara gücü haline gelen İran destekli yabancı terörist gruplar, en yoğun şekilde Irak sınırındaki Deyrizor'da varlık gösteriyor.

 

 

İran, Irak, Lübnan, Afganistan ve Pakistan kökenli Şii terörist grupları, İran Devrim Muhafızları mensupları komuta ediyor.

Halihazırda, İran Devrim Muhafızları, Kudüs Tugayı, Nüceba Hareketi, Bakir Tugayı, 104. Tugay ve 4. Fırka'ya bağlı Gays güçlerinden oluşan askeri unsurlar, İdlib ve Halep kırsalında rejim saflarında savaşıyor.

TSK'DAN BİR OPERASYON DAHA!

Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ait İnsansız Hava Araçları, 26 Suriye rejim askerini öldürdü.

YORUMLAR 59
  • Kenan 4 yıl önce Şikayet Et
    "Şii terörisler" tabiri son derece yanlış ve provokatif bir tabir. Karşı tarafında DAİŞ ve HTŞ için "Sünni terörisler" tabirini kullanmasına kapı aralar. Mezhepçilik fitnesini körükler ve sınırlı/darçerçevede kalması gereken çatışma zeminini, sosyolojik temelli daha geniş bir zimine yayar. Bu durumdan da müslüman ülkeler değil, siyonist ve emperyalist kafirler çıkar sağlar. Terörizmi bir mezheple bağdaştırmak yerine daha sorumlu ve bilinçli bir dil kullanılmalıdır.
    Cevapla
  • Hacivat 4 yıl önce Şikayet Et
    Nokta atisa gerek yok hepsi düsman atin havadan karadan gelisi güzel bunlarin sivilleride düsman gebermeliler
    Cevapla
  • Gurbetçi 4 yıl önce Şikayet Et
    Vurdukça irandan suriyeden rusyadan ses geliyor koluna kuvvet mehmetçik vur vur gelsin sesler kötü ruhları konuşturuyor kuzu kuzu masaya çağırıyor bence şuan tam sırası ne isterse alır türkiye masada çünki sahada güzel gidiyor
    Cevapla
  • Osman 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahın işine bak bütün silahları deneme imkanı verdi. Yaradana kurban olayım
    Cevapla
  • Nesrin Kurnaz 4 yıl önce Şikayet Et
    Ey Rabbim! Yeryüzünde zalimlerden hiç kimseyi bırakma!
    Cevapla
  • Riza 4 yıl önce Şikayet Et
    Sizden âla zalim varmi kardeşş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!