Öğretmenlerin atama tarihi belli oldu

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu 15 bin öğretmen ataması ile ilgili tarih verdi

Öğretmenlerin atama tarihi belli oldu
Öğretmenlerin atama tarihi belli oldu
GİRİŞ 25.01.2015 09:20 GÜNCELLEME 25.01.2015 09:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 24 Kasım’da yaptığı açıklamada Ocak ayında 15 bin öğretmen atamasının yapılacağı müjdesini vermişti. 

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu kişisel Twitter hesabında atamalara ilişkin tarih verdi.

Aydoğdu, mesajında “Arkadaşlar, kontenjanlarla ilgili söyleyeceğim şu: Yönetmelik çıkar çıkmaz açıklayacağız. Bir aksilik olmazsa salı ya da çarşamba netleşir” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 10
  • halo 9 yıl önce Şikayet Et
    Kurumlar arası kartı...
    Cevapla
  • yorumlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Kemalist eğitim sisteminde öğrenim görenlerden şükür beklemek, Allah razı olsun denmesini ummak en hafif tabirle safdillik olurdu zaten. Cumhuriyet tarihinde olmayan atamaları yapmalarına rağmen hükümete tencere döverek ve açız diyerek mukabalede bulunan zihniyeti kınıyorum. Amerikan sinema sektörünün lokomotifliğini yaptığı kültürel yozlaşma neticesinde dünyanın genelinde vuku bulan her alanda memnuniyetsizlik, öz kültüre yabancılaşma ve materyalist bakışa gark olma maalesef geleceğe umutla bakmamı engelliyor. İnşallah yanılıyorumdur.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    kurumlar arası geçiş olacak mı bu atamalarda.olacaksa şartları hakkında malumatı olan varsa yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
    Cevapla
  • yadigar 9 yıl önce Şikayet Et
    harun yiyorsa al atan bakalım formasyon, ayrıca hemşirenin polisin askerin okulu bitince göreve başlıyorsa öğretmen neden başlayamıyor, diğer bölümler özel sektöre hitab ediyor devletin ihtiyacı olursa alır almak zorunda da değil ama bizim eğitim fakültesi okumamızın tek sebebi öğretmen olmak, bu açıdan düşün sen bu bakış açınla daha çoook beklersin
    Cevapla
  • malatyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    polis hemşire okulu talep sayısı kadar öyle her mahalleye öğretmen okulu kurulursa sizede daha çok konuşma düşer... yılda 3500 polis alınırdı. öğretmen atanmasına gelince evet olmalı atanmalı öğretmen artırılmalı bunun yanında okulda açılmalı birde kardeş sizin MEB müfredatını kim yazmış ise sarhoşmuş normal biri yazana kadar bu çileyi çekersiniz.
    Cevapla
  • SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENİ 9 yıl önce Şikayet Et
    EYLÜLDE 727 KONTENJANLA MAĞDUR EDİLDİK BARİ OCAKTA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRÜN BEKLEMEKTEN YORULDUK
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu bu kadar mı yavaş işler meb de . adam atanacak daha ev bulacak esya taşiyacak ailesi gidecek vs vs bu kadar da öngorusuz programsiz olunmaz . yazik yazik. bari ingilizcecilere 2000 knt verin!!!
    Cevapla
  • misafir 2 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar bencilsin ya. bari ingilizcecilere 2000 knt verin!!! bu insanlar bi de öğretmen olacak. yorum yok diyecek şey de yok
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'enflasyon' mesajı!