İşte Balyoz'un gerekçeli kararı

Yargıtay 9. Ceza Dairesinin Balyoz Planı Davası ile ilgili gerekçeli kararrını açıkladı.

İşte Balyoz'un gerekçeli kararı
İşte Balyoz'un gerekçeli kararı
GİRİŞ 09.10.2013 16:17 GÜNCELLEME 09.10.2013 17:39
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yargıtay 9. Ceza Dairesinin Balyoz Planı Davası ile ilgili gerekçesinde, dijital delillerin, ele geçirilmesinden sonra kolluk veya adli makamlar elinde değiştirilmiş olduğuna ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığının açıkça anlaşıldığı belirtildi.

Gerekçede, Çetin Doğan'ın, iktidarı hükümetten uzaklaştırma ve bu amaç için TSK'da ayrı bir hiyerarşik yapılanmaya gitme kararı aldığının anlaşıldığı ifade edildi.

"TSK'nın yasal yapılanması dışında suçu işlemeye dönük ayrı yapılanmaya giden oluşumun, planlama, kapsamlı organizasyon, görevlendirme ve bunun gereklerine uygun çalışmalar yaptığı anlaşılmıştır" denildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • ALİ SÜMBÜL 10 yıl önce Şikayet Et
    EFENDİLER. Kendilerini bu ülkenin efendileri zanneden insanımızı aşağalayan binlerce genç kızımızın hayallerini kabusa çeviren ,yüce milletimizin kendilerine tabak içinde sunduğu güveni ve saygıyı aldıktan sonra tabağa tükürerek iade eden bu güruh, zamanında milletimize çektirdiklerinin cezasını çekiyorlar. her daim ALLAH BÜYÜKTÜR.
    Cevapla
  • İsmetullah üler 10 yıl önce Şikayet Et
    eden bulur. eden bulur.Hak eden almıştır cezayı.
    Cevapla
  • Ahmet Gül 10 yıl önce Şikayet Et
    Çetin ağa, yüzüne söyleyeyim 2 , 20 yıl oloaydı dahada sevinirdim !. CHP üzülmüş onada sevindim tabii, sevincim iki kat oldu desem inanın, Zamanında inançlı milletimiz yobaz azınlıkların baskısı yüzünden çok üzülmüştü, İlahi takdir devran döndü şimdi onlar üzülüyor !
    Cevapla
  • hasangulten 10 yıl önce Şikayet Et
    BİRŞEY GÖZARDI EDİLDİ. Tamam,iyi güzel, yönetime darbe yapıp,yönetimi yıkmak isteyenler yargılandı ve ceza aldı,bir diyeceğim yok. ama niçin Meclisin İçinde var olup,PKK ile işbirliği yaparak ,Türkiye yi bölmek, törörü desteklemek ,teröristle beraber çalışmak içinde olan BDP gibi bir partinin üyeleri hakkında bir işlem yapılmadı,bazıları hakkında savcılıkca iddianeme bile düzenlenmişti,bunlar niye uygulanmadı.
    Cevapla
  • zelimhan yahya 10 yıl önce Şikayet Et
    Ey Millet işte düşmanın tanı. Bunlar bu ülkenin bütün kötülüklerinin BAŞIDIR ve Tek SORUMLUSUDURLAR.. Allahım bunların cümlesini cümleten her iki cihanda da en ağır şekilde CEZALANDIR Amin..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İl il en uzun yaşam süresinin olduğu şehirler belli oldu! İşte illere göre yaşam süreleri
Türk SİHA’ların ‘yerli’ gözü: Milyar dolarlık mesele