İşte Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin kimliği

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunan kişinin kimliğinin Orhan Ö. olduğu belirtildi.

İşte Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin kimliği
İşte Kılıçdaroğlu'na saldıran kişinin kimliği
GİRİŞ 08.04.2014 14:08 GÜNCELLEME 08.04.2014 17:23
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Orhan Ö. polise verdiği ilk ifadesinde Alperen Ocakları'na üye olduğunu ve Erzurumlu olduğunu belirtti. Daha önce de sabıkası olduğu iddia edilen saldırganın ifadesi alınmak üzere Çankaya Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yanında olan bir kadın görevliye de yumruk isabet ettiği belirtildi. 

SALDIRGAN BDP'Lİ DEĞİL

Bu arada, Kılıçdaroğlu'nun saldırı öncesi grup salonuna gelişi sırasında, BDP'nin grup toplantısı sona ermişti. Saldırganın BDP'li olduğu yönündeki iddialar üzerine BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, gazetecilere yaptığı açıklamada, "CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti, bizden biri değil" dedi.

"ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, kendisine yönelik yumruklu saldırıya ilişkin, "Herkesi sukünete davet ediyorum. Demokrasi yolu engellerle doludur. Bu CHP liderine yapılan ilk saldırı değildir. Rahmetli İsmet İnönü'ye de taşlar atıldı ama bir tek hedefimiz var; bu ülkeye sağlıklı bir demokrasiyi ya getireceğiz ya getireceğiz. Baskılar, şiddet bizi engelleyemeyiz biz hiçkimsenin önünde diz çökmemiş bir gelenekten geliyoruz. Öyle birisi yumruk atacak. Biz geri adım atacağız asla atmayacağız inaçlarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz" dedi.

YORUMLAR 20
  • Abdürrahim Çokgüngör 10 yıl önce Şikayet Et
    Madalyonun başka yüzü olabilir mi, mesela yani?. Kaba kuvvet, medeni alemin kabul edebileceği bir şey değildir. Kim olursa olsun millet temsilcilerine yapılacak saldırı alçakçadır. Zaten bu konuda herkes hemfikir olarak sadırıyı kınıyor ve kınanmalı. Hiçbir meşru sebebi yoktur. Bir de işin bir başka yönüne bakalım. 6 sabıkası olan, suç makinesi haline gelen biri böyle bir saldırıyı niçin yapar? Böyle birinin meşru platformda hakkını arayan biri değil.Yani. 30 Mart’ta seçim olmuş, bir şahıs (Erdoğan) üzerinden politika üreterek sandıktan çıkacağını sanan muhalefet tuş olmuş. Bu muhalefet liderleri için can sıkıcı. Eleştiri okları hazır. Böyle bir hengamede, mesela diyelim bir paralelci odak ya da ne diyeyim muhalefet liderine öfkeyi şefkat nazarına dönüştürecek bir eylem yaptırılırsa hiç fena olmazdı. Acaba diyorum böyle bir şey de olabilir mi? Hiç böyle bir örnekle karşılaşmamıştık da. Daha öncekileri hep siyasi idi de.
    Cevapla
  • süleyman çelebi sülün 10 yıl önce Şikayet Et
    ?????. öncelikle geçmiş olsun diyorum sonrasında ise bu kişinin bence kesinlikle alperen ocakları ile alakası yok
    Cevapla
  • hasan şahin 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahadıroğlu. insanların yüzünden düşüncelerini bildiğine göre suçlularıda yüzünden çıkartırsın.boşu boşuna mahkemelere para harcamayalım sana getirsinler bir çırpıda suçlumu suçsuzmu olduğunu bilirsin.size tavsiyem biraz kitap okuyun bu cehaletiniz hem size hemde ülkemize zarar verir.
    Cevapla
  • mehmet serdar 10 yıl önce Şikayet Et
    İNANMIYORUM. bu adamın alperen ocaklarına üye olduguna inanmıyorum
    Cevapla
  • yıldırım 10 yıl önce Şikayet Et
    Açıklama. Alperen Ocakları açıklama yaparak bu elemanın kendileri ile alakası olmadığını belirti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yalan bombardımanı! Belli odaklar tarafından mı tasarlanıyor?
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü