Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na partisinin TBMM grup salonuna girişte kimliği henüz belli olmayan bir kişi tarafından yumruklu saldırıda bulunuldu.

GİRİŞ 08.04.2014 13:36 GÜNCELLEME 09.04.2014 19:42
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Meclis'te yumruklu saldırıda bulunuldu. Kılıçdaroğlu 4 yumruk darbesi ve saldırı sırasında gözlüğü kırıldı.

CHP LİDERİNE YUMRUKLU VE TEKMELİ SALDIRI

Kılıçdaroğlu grup toplantısına girerken, BDP'lilerle el sıkıştığı anda bir şahsın yumruklu saldırısına uğradı. BDP'li miletvekili Altan Tan ile selamlaşmasının ardından, aradan bir şahıs Kemal Kılıçdaroğlu'na doğru yürüyerek tekmeli-yumruklu saldırıyı gerçekleştirdi.

Kılıçdaroğlu, dört yumruk darbesi aldı ve gözlüğü kırıldı. Partililer araya girdi ve bir süre saldırganı dövdüler.

Koruma polisleri saldırgan kişiyi yere yatırdı ve büyük bir arbede yaşandı. CHP'liler de saldırganı dövdüler. Meclis polisleri saldırganları dışarı çıkardı.

Saldırganın Orhan Övet olduğu öğrenildi. Saldırgan polis eşliğinde merkeze götürüldü.

ALPEREN OCAKLARI'NA ÜYE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçldaroğlu'na saldıran şahsın adının O.Ö. olduğu ve Alperen Ocakları mensubu olduğu ileri sürüldü.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na saldırıyı gerçekleştiren kişinin isminin O.Ö. olduğu öğrenildi. Partililer tarafından linç edilmek istenilen saldırgan TBMM Polis noktasına götürüldü. Saldırganın sorgusu sürüyor.

Kılıçdaroğlu'nun sağlık durumu iyi, grup toplantısına katıldı.

Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama

Kılıçdaroğlu, "Hiç bir şey yok arkadaşlar" dedi.

BDP'DEN DE SALDIRI AÇIKLAMASI

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile merhabalaştık. O anda saldırı gerçekleşti. Bizden biri değil" dedi.

TBMM İdare Amiri ve CHP Sivas Milletvekili Malik Ecder Özdemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruklu saldırıda bulunan şahsın adının Orhan Övet olduğunu bildirdi.

YORUMLAR 59
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu...!. Mecliste gurup konuşmasında İnönününde taşlandığını ve kafasının yarıldığını söylüyor. Tamamen yalan be o bölge insanıyım olay Uşak da oldu sözde DP nin İnönü'nün İzmir'e gitmesini istemiyor hikayesidir. 957 kendi taraftarları tarafından sözde tren durdurulmuş ve taşlanmış. HİKAYE... O günlerin sokak olaylarının başlatıldığı tarihlerdir ve arkasından 27 Mayıs darbesi..! Kimle bu darbeyi yapanlar Abd nin önderliğinde İnönü yandaşları yani ulusalcılar ve Şimdiki Mhp kurucusu Kemalist, Atatürkçü ve Osmanlıyı ve Türk İslam tarihi, inancı ve yaşam kültürünü yok hükmüne getiren. TC kuruluş ilke ve devrim yasalarını canı pahasına savunan Türkeş ve arkadaşlarının organize ettiği yapılanmadır. Bu yapılanma bu güne kadar gelebilmişse Abd nin himayesinde oldukları içindir. ÇÜNKÜ TC KURULUŞ İLKE ve DEVRİM YASALARININ MİMARLARI, LOZAN ANTLAŞMASI İLE İTİLAF DEVLETLERİ ESERİDİR.
    Cevapla
  • metin yaman 10 yıl önce Şikayet Et
    Kemal Beyden açıklama. Bu kirli tezgâhın arkasında kesinlikle Recep Bey vardır. Benden de Kemal Beye tavsiye: Pensilvanya'yı ihtimal dışı bırakma....
    Cevapla
  • Aladoruk 10 yıl önce Şikayet Et
    Cehapeliler. Kılıçdaroğluna yumruk atmışlar.Vatandaşın tepkisidir canım. Hani Bekir Bozdağ'a yumruk atıldığında CHP liler öyle diyordu ya... Ama biz yinede kınayalım çünkü bu tür hareketlere onay vermemiz mümkün değil. Şişli belediye başkanının seçimlerden önce yapmış olduğu bütün saldırılarıda bu kınamaya dahil edelim...
    Cevapla
  • erciyes talas 10 yıl önce Şikayet Et
    kendi işleri gibi. karamuhalefetin iftira ve çark uzmanı genel müdürü, en büyük yumruğu sandıkta halktan yedi, bu yeni yumruk ise büyük yumruğun izini silmek için yapılmış senaryo gibi duruyor
    Cevapla
  • Abdullah Çakır 10 yıl önce Şikayet Et
    Herkes kendine yakışanı söyler. Geçmiş olsun KK. Ama biz CHP tarafındankilerin Bekir Bozdağ'a Bektaşi töreninde saldırı yapan kişiyi nasıl korudukları ve ona sahip çıktıklarını kameralardan gördük. Saldırganları korursanız sizin de elbet başınıza gelecekti ve geldi. Bu size ders olsun ve saldırganları korumayı bırakın yoksa siyasiler daha çok saldırılara maruz kalacaktır ve onlar içinde sizde olacaksınız ey CHP mensupları.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP Grup Sözcüsünden şoke eden gaf: Cemil Tugay'a “Cemil Bayık” dedi
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar