İşadamları Sinoplu öğrencilerle buluştu

Sinop İş Adamları Derneğinden burs alan öğrencilerle bir araya geldi.

İşadamları Sinoplu öğrencilerle buluştu
İşadamları Sinoplu öğrencilerle buluştu
GİRİŞ 07.02.2015 13:47 GÜNCELLEME 07.02.2015 13:47

Merkezi İstanbul da bulunan Sinop İş Adamlar Derneği yöneticileri, Dernekten burs alan 150 Sinoplu Üniversite öğrencisi ile Küçükçekmece Paşa Carden Restoran yemekte hayırsever işadamlarıyla öğrenciler, önce birlikte akşam yemeği yiyerek tanışma fırsatı buldu.

Yeşil Vadi Arsa Ofisi ve Sinop İş Adamları Derneği yönetim kurulu Başkanı Rafet Orhan, 150 öğrenciye burs verdiklerini söyledi. Orhan, “Bugün vesile olan bu toplantıda istedik sizler tanışmak sizlerle kaynaşmak ve sizlerin sorunlarına eğilmek. Sevgili kardeşlerim bugün sizlerle Sinoplu olmanın ayrıcalığını yaşamak için bugünü tertip ettik.
Sinoplu olmak bizim için bir sevdadır bizlerde sizlerle bu sevdayı paylaşmak için buradayız. Her zaman her yerde bu can bu bedende durduğu süreççe bu topluluğu çoğaltmak için büyük caba göstereceğim.

Bizler sizleri seviyoruz adlarınızı bilmesek te sizleri seviyoruz her zamanda yanında olacağız. Mevla’m ne demiş, Sevmek ispat ister bizde sizler sevgimizi ispatlayacağız bundan hiçbir zaman şüpheniz olmasın isimlerinizi bilme sekte simanızı unutsak ta ama Sinoplu olduğumuzu asla unutmayacağız. Sizde İstanbul’da Sinoplular İş Adamları Derneğinin her zaman yanınızda olduğunun onuru ile rahat gezmenizi isterim. Size bu derneğin yönetim kurlu başkanı olarak söz veriyorum sizler kızımız, oğlumuzsunuz bizlerde abiniz, Babanız, amcanız olarak kabul edebilirsiniz. Bizler Sizler öyle bir vatanın evladıyız Vatanını, milletini Bayrağını, Toprağına sahip çıkan evlatçıyız. İstanbulin her köşesinde Sinoplu hemşerilerimiz var Sinoplu hiçbir zaman yüz kızarıcı bir suç işlememiştir olmazda bizim edebimiz yetişmemiz buna müsaade etmez bizler hiç oku maskta, anamız babamız atamızdan aldığımız terbiye bunlara müsaade etmez.
Bizler sezileri seviyoruz Sinoplu İş Adamları Derneği olarak her zaman yalızda otalatır. Sizlerden ricam Sinop’a olan bu sevdayı büyütmenizi istiyorum. Sizler okul ve özel hayatınızda başarılar dilerim dedi.

Daha sonra yöresel sanatçıların söylediği şarkı ve türküler eşiliğinde doyasıya eğlenen öğrenciler topluca resim çekilerek günü ölümsüzleştirdiler.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye’nin boykot kararı İsrail gündeminde: Bizi en zayıf noktasından vurdu
İşgalci İsraillilerden vandallık: İnsani yardımı engellemek için yolları kapattılar