İki ilde hain saldırı: 3 şehit!

Şemdinli ve Batman'da, teröristlerce yapılan hain saldırılarda 1 polis 2 asker şehit olurken çok sayıda kişi de yaralandı.

İki ilde hain saldırı: 3 şehit!
İki ilde hain saldırı: 3 şehit!
GİRİŞ 29.09.2015 19:40 GÜNCELLEME 30.09.2015 08:49
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK mensuplarınca Hakkari Şemdinli-Yüksekova karayoluna döşenen el yapımı patlayıcı, zırhlı askeri aracın geçişi esnasında infilak ettirildi. Patlamada araçta bulunan 2 asker şehit oldu.

Teröristlerin yakalanması için bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

BATMAN'DA 1 POLİS ŞEHİT OLDU, 1 VATANDAŞ İSE HAYATINI KAYBETTİ

Batman'da yola döşenen patlayıcının zırhlı polis aracının geçişi sırasında patlaması sonucu 1 Özel Harekat polisi şehit oldu, 6 Özel Harekat polisi yaralandı. Patlamada 1 vatandaş da hayatını kaybederken 4 vatandaş yaralandı.

Batman-Kozluk karayolunun Samanyolu köyü mevkisinde terör örgütü PKK mensuplarınca yola yerleştirilen patlayıcı, zırhlı polis aracı ile hemen arkasından gelen içerisinde sivil vatandaşların bulunduğu kamyonetin geçişi sırasında patlatıldı. Zırhlı polis aracı devrilirken, hemen arkadan gelen sivil kamyonet büyük hasar gördü.

YORUMLAR 29
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    bu ülkede idam gelmediği sürece destekleyenler cezalandırılmadığı sürece destekleyenlerın yakınlarına verin devlet yardımları kesilmediği sürece bu kişilerin memurluğu ve işcilik sözleşmeleri fes edilmediği sürece terör bitmez kozluk saman yolu köyünde polis askere 90 yıllarında çok saldırı oldu o teröristler imha edilince saldırılar kesilmişti
    Cevapla
  • serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    devlet kafayı sadece batıdaki vatandaşlarına odaklamış güneydoğu da vergi almak yok denetleme yok isteyen istediği gibi at koşturuyor ,sadece F-16 kaldırıp bombalamakla yetiniliyor
    Cevapla
  • Silopi li 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir ak partlilyim. Ancak ohal veya sıkı yönetim gelmeden bu iş bitmez. Kimse kusura bakmasın ama MHP bu konu da haklı. Çünkü her geçen gün daha da kötüye gidiyor.
    Cevapla
  • drsdr 8 yıl önce Şikayet Et
    şu kobraları envanterten çıkarın ya menşei bile sakıncalı
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Zamanında Suriye kapılarını ardına kadar açmanın bedelini ödüyoruz, adamlar tonlarca bomba sokmuş ülkeye haberimiz olmamış
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bodrum'da ormanı yakan sanığın cezası belli oldu
Başkan Erdoğan ile Miçotakis görüşmesinde Atina'nın beklentisi