FETÖ imamının çirkin teklifini açıkladı

FETÖ'nün firari Güney Afrika sorumlusu Necdet İçel'in eski kayınpederi Yıldırım Acar, İçel'in çirkin teklifini açıkladı.

GİRİŞ 13.09.2016 12:34 GÜNCELLEME 13.09.2016 12:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

FETÖ'nün firari Güney Afrika sorumlusu Necdet İçel'in eski kayınpederi Yıldırım Acar, devlet memuru damadının inanılmaz bir servete sahip olduğu, kısa sürede lüks villa ve araba satın aldığı, bu paranın kaynağından şüphelendiği için savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu belirterek, "Kısa bir zamanda bu serveti nasıl yaptı? Zengin ve fakiri dolandırarak himmet paralarıyla bu serveti yaptı". Eski kayınpeder "Kızımla beraber 30 günlük torunum kazada öldü. Eşinin 3-5 günlük acısına rağmen 'akrabalık bağımız devam etsin' diyerek ikinci kızıma talip olduğunu söyledi" diye konuştu...

Acar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bir süre yurt dışında çalıştığı ardından memleketi Denizli'ye yerleştiği ve ticaret yaparak yaşamını sürdürdüğünü söyledi.  FETÖ üyesi oğlunun aracılığıyla 1989'da örgütün içinde vaiz olan Necdet İçel ile tanıştığını kaydeden Acar, sohbetlere katıldığını ancak iki yüzlülüğü ve İslam ile bağdaşmayacak davranışları gördüğü için bir daha bu toplantılara gitmediğini vurguladı.      

Ticaretle uğraştığını ve iyi kazandığını, İçel ve FETÖ üyelerinin bu durumdan faydalanmak için kendisini sohbetlere katılması için ikna etmeye çalıştıklarını anlatan Acar, ısrara rağmen toplantılara gitmediğini, çok istemelerine rağmen "himmet" adı altında hiçbir yardımda bulunmadığını savundu.     

AHLAKSIZ TEKLİF   

İçel'in 1990'da kızıyla evlendiğini daha sonra gerçek yüzünü gördüğünü dile getiren Acar, kızı ve bir aylık torununun hayatını kaybettiği trafik kazasından sonra damadının kendisine "çirkin" bir teklifte bulunduğunu öne sürdü. Acar, şöyle devam etti:     

"Necdet İçel, Adana'dan Konya'ya gelirken trafik kazası geçirdi. Kızımla beraber 30 günlük torunum öldü. Cenazeleri defnettikten birkaç gün sonra Konya'da tedavi gören İçel'e başsağlığı ve geçmiş olsun ziyaretine gittik. Eşinin 3-5 günlük acısına rağmen 'akrabalık bağımız devam etsin' diyerek ikinci kızıma talip olduğunu söyledi. Hangi vicdan, hangi insanlık ve hangi din adamına böyle bir şey sığar? Hangi mezhep hangi dindensin sen? Düne kadar dinden, cennet ve cehennemden bahsediyordun. O an vurulmuşa döndüm, beynim bulandı"  

KAYNAK: AA
YORUMLAR 20
  • oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    Ucrun cahillik belirtileri sen de çok açık belli oluyor. Hz.Osman r.a. efendimiz örneğini vermiş insanlar , bir araştır önce. Kur'an da da kimlerle nikah yapılabilir yapılamaz yazıyor. Aynı anda iki kız kardeşle nikahlanamazsın sadece. Fetö ve destekçileri hainleri de Allah bildiği gibi yapsın!
    Cevapla
  • Bir kadın 7 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yazanlar erkek belli. Hepsi de fıkıh açıdan bakabiliyor yetki de var maşallah. İnsanlık da olsa azıcık
    Cevapla
  • oguz 7 yıl önce Şikayet Et
    Yetkiye gerek yok zaten Resulullah efendimizin uygulaması yeterli hanfendi. Bizler insanlığı Efendimizden öğrendik.
    Cevapla
  • alpidalpi 7 yıl önce Şikayet Et
    din diye anlattıklarınıza bakıyorumda aklıma Aziz Nesin geliyor
    Cevapla
  • irfan 7 yıl önce Şikayet Et
    ucrun hukuk ile kendi kanaatin farklı olabilir.Ne gibi bir engel var ..
    Cevapla
  • 1071 7 yıl önce Şikayet Et
    fetöye karşıyım ama haramkara helallere dikkat etmeliyiz.biz haramı helal helalı haram yapamayız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Türkiye sahalara döndü
Diyarbakır Barosu petrol arama çalışmalarının iptali için dava açtı