İzmir'de bir polis intihar etti

İzmir'de kefil olarak borç senedi imzalayan bir polis memuru, evine icra geleceği haberini alınca beylik tabancasıyla intihar etti.

İzmir'de bir polis intihar etti
İzmir'de bir polis intihar etti
GİRİŞ 01.04.2007 16:54 GÜNCELLEME 01.04.2007 16:54

Edinilen bilgiye göre, İzmir'de görevli 20 yıllık polis memuru Rahmi Fidan (44), beylik tabancasıyla başına ateş ederek intihar etti. Rahmi Fidan'ın, üzerinden intihar etmeden önce yazdığı bir not çıktı. Rahmi Fidan'ın, üzerinden çıkan notta; şirket sahibi olan 2 kardeşe kefil olduğunu, bu 2 kişinin borcunu ödememesi üzerine evine icra geleceğini öğrendiğini yazdığı belirlendi. Fidan'ın trafik polisi olarak Kocaeli'nde görev yapan ağabeyinin 1999 Marmara depreminde ailesiyle birlikte hayatını kaybettiği öğrenildi.


İzmir Emniyet Müdürlüğü Hassas Bölgeleri Koruma Şube Müdürlüğü'nde görevli evli ve 2 çocuk babası Rahmi Fidan'ın olay sırasında izinli olduğu belirtildi. Bornova'daki evinden çıkan Fidan'ın, Osmangazi semtindeki çevre yolunun köprü altı yakınlarında bulunan ağaçlık bölgeye geldiği ve beylik tabancasıyla kafasına bir el ateş ettiği bildirildi. Polis memuru Fidan olay yerinde hayatını kaybederken, olayı duyan mesai arkadaşları büyük üzüntü yaşadı. Fidan'ın hiçbir sorunu bulunmadığını dile getiren mesai arkadaşları ve akrabaları intihar etmesine hiçbir anlam veremediklerini söyledi.


Çevrede inceleme yapan ekipler, Fidan'ın üstünde intihar etmeden yazdığı bir not buldu. Fidan'ın yazdığı belirtilen intihar notunda, 'T. adlı şirketin sahipleri olan A. ve A. adlı 2 kardeş beni zorla kendilerine kefil yaptı. Bunların Rent A Car firması var. Bunlar borçları ödemeyince kefil olarak evime haciz geleceğini öğrendim. Eşimi ve çocuklarımı çok seviyorum. Böyle olmasını istemezdim. İntiharımdan bu 2 kardeş sorumludur' yazılı olduğu ileri sürüldü.


Rahmi Fidan'ın evinden çıkmadan önce eşiyle tartıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.


(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!