FETÖ'nün PKK/PYD'ye gönderdiği mesaj ortaya çıktı

İstihbarat birimleri, FETÖ'nün 15 Temmuz öncesi PKK/PYD'ye 'Türkiye'de darbe yapacağız, Nusaybin sınırına yakın olun, oradan toprak alacaksınız' mesajı gönderdiği ortaya çıktı.

FETÖ'nün PKK/PYD'ye gönderdiği mesaj ortaya çıktı
FETÖ'nün PKK/PYD'ye gönderdiği mesaj ortaya çıktı
GİRİŞ 10.07.2017 11:31 GÜNCELLEME 10.07.2017 11:31
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe  girişimin yıldönümünün yaklaştığı bugünlerde FETÖ’cü hainlerin planladıkları yeni bir kirli tezgahı planladıkları ortaya çıktı.

SINIRA YAKIN OLUN ARAZİYİ ALIN 

Akşam'dan Devrim Tosunoğlu'nun haberine göre; istihbarat birimleri terör örgütü PKK’nın Suriye’deki  uzantısı olan PYD ile yapılan bu görüşmede FETÖ’cüler onlardan Mardin Nusaybin sınırına yakın olmalarını istediği tespit etti. FETÖ’cüler darbe sonrası ülkenin karışacağını ve PYD’nin Türkiye sınırına yakın konuşlanması durumunda sınırı geçerek bölgeyi kendilerine dahil edeceklerinin sözünü verdikleri yine istihbarat kaynaklarının ulaştığı bilgiler arasında yer aldı.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 48
  • eski yeni 6 yıl önce Şikayet Et
    yeri gelince içki için yeri gelince ramazanda yeyin yeri gelince kemalist görün başınızı açın zina serbest vatanı haç liya teslim et kur'an i yere attı neler neler bu mahluk neci tam bir sapmış pompei sapkin larina benziyor
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Eğer Allah isteseydi olan olurdu rabbim istemediği için olmadı şükürler olsun yani milleti galiyana getiripte pirim yapmayın tutuklananlar içinde akrabalarinizda var ve seviniyorsunuz peki sizlerin başına gelseydi napicaktiniz yapmayin
    Cevapla
  • Kader 6 yıl önce Şikayet Et
    İman ile yalan yan yana bulunamaz. Müslümanların yalancı olması düşünülemez!
    Cevapla
  • emk pöh 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainler kimin toprağını kiime veriyo
    Cevapla
  • bulent 6 yıl önce Şikayet Et
    darbe gerçekleşseydi görürddün
    Cevapla
  • samimi 6 yıl önce Şikayet Et
    Munfiklik nedir acaba ? yillardir pkk bombaliyoruz diye daglari bombaladilar hainler.Fetö ve Pkk ikiside ingiliz projesi ,yeni cagimizn icimizdeki lawrensleri .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek