Kız kardeşinin mezarını gördü şoka girdi! 'Geceleri uyuyamıyorum'

Adana'da kaynak ustası Cabbar Uyumazbaş, babası ile kız kardeşinin defnedildiği aile mezarlığına, başka cenaze defnedilip üzerine de beton döküldüğü iddiasıyla şikayetçi oldu.

Kız kardeşinin mezarını gördü şoka girdi! 'Geceleri uyuyamıyorum'
Kız kardeşinin mezarını gördü şoka girdi! 'Geceleri uyuyamıyorum'
GİRİŞ 11.05.2019 11:40 GÜNCELLEME 11.05.2019 11:57
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Adana'da Kaynak ustası Cabbar Uyumazbaş (59), geçen yıl Kurban Bayramı'nda, 44 yıl önce ölen babası Selim Uyumazbaş ile 1993 yılında nikahı kıyıldıktan 10 gün sonra, düğün hazırlığı yaparken üzerine duvar devrilmesi nedeniyle hayatını kaybeden kız kardeşi Leyla Taşçılar'ın mezarını ziyarete gitti.

 

 

Ancak Uyumazbaş, aile mezarlığında kız kardeşinin kabrinin üzerine beton döküldüğünü görünce şaşkına döndü. Bitişikteki mezar sahiplerinin kız kardeşinin üzerine cenaze defnettiğini öğrenen Cabbar uyumazbaş, belediyeye başvurdu. Sonuç alamayında da savcılığa şikayette bulundu. 

 

 

Uyumazbaş, "Komşu mezar sahibini çağırdım. Mezarı kaldırmasını talep ettim. Masrafları karşılayabileceğimi söylememe rağmen kabul etmedi. Bunun üzerine Büyükşehir Belediyesi Mezarlık Daire Başkanlığı'na başvurdum. Başvuruma herhangi bir cevap bulamayınca şikayetçi oldum. Geceleri uyuyamıyorum, kız kardeşimin mezarı başında dua etmeye gelirdik. Şimdi üzerinde bir duvar var. Sorumluları mahkemeye verdim. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum" dedi. 

YORUMLAR 13
  • airplane 4 yıl önce Şikayet Et
    ya ölülerimizi bari rahat brakınya siz ölümsüzmüsünüz yoksa bu dünyada ne ekerseniz onu biçersiniz allah korkusu kalmamış kimsede yazıklar olsun
    Cevapla
  • İbrahim 4 yıl önce Şikayet Et
    Eee hırsızlığın artık normal görüldüğü ve hırsızların mağdur olarak kabul eden bir toplumda mezar hırsızlarınıda normal görmek gayet normal.
    Cevapla
  • 67li 4 yıl önce Şikayet Et
    haram mezara yatmış helallik alması gerek.yorumlara bakıyorumda haklıyı haksız yapmışlar adam mezarının başındamı beklesin gece gündüz
    Cevapla
  • yuhh 4 yıl önce Şikayet Et
    la 7 yıldır gelmeyebilir bu gaspçıyı haklı çıkarmaz. o zaman mezarına ziyarete gelinmeyen mezarları gasp edelim
    Cevapla
  • Tahir 4 yıl önce Şikayet Et
    7 yıldır ziyaret edilmeyen her mezara başkalarını defnetsinler o zaman ? Ölüye bari rahat verin arkadaş. Ne hakla yapılır böyle birşey?..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı
İşgalci İsraillilerden vandallık: İnsani yardımı engellemek için yolları kapattılar