Son dakika: Öldürülen rejim askeri sayısı açıklandı! Esed'e darbe üstüne darbe

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, İdlib'de rejim unsurlarına yönelik yapılan operasyonlar neticesinde etkisiz hale getirilen rejim unsurlarının sayısını açıkladı. TSK'dan yapılan açıklamada, "İdlib bölgesinde çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre; bugün 55 Rejim unsurunun etkisiz hale getirildiği öğrenilmiştir." denildi. Bununla birlikte son 3 günde toplamda 207 rejim unsuru öldürüldü.

GİRİŞ 13.02.2020 00:18 GÜNCELLEME 13.02.2020 00:18
Bu Habere 61 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: İdlib'de rejim tarafından Türk askerlerine yönelik gerçekleştirilen alçak saldırıların ardından Türkiye harekete geçti. Sınır birliklerine yapılan sevkiyatlardan sonra rejim unsurlarına karşılık verilmeye başlandı. MSB'den yapılan son dakika açıklamasına göre; Bugün içerisinde 55 rejim unsuru etkisiz hale getirildi.

MSB'den yapılan son dakika açıklaması şu şekilde:

İdlib bölgesinde çeşitli kaynaklardan alınan son bilgilere göre bugün 55 rejim unsuru etkisiz hale getirildi

TOPLAMDA 207 REJİM UNSURU ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Son dakika haberi: Türk askerine yönelik yapılan saldırının ardından, Türkiye'den Esed rejimine darbe vurulmaya devam ediliyor. Milli Savunma Bakanlığı, dün 51 rejim unsurunun pazartesi günü ise yapılan açıklamada 101 Esed rejim askerinin öldürüldüğü duyurulmuştu. Bugün de  MSB'den yapılan açıklama ile 55 rejim unsurunun daha etkisiz hale getirildiği duyuruldu. Bununla birlikte toplamda 207 rejim unsuru etkisiz hale getirildi.

ERDOĞAN: REJİM GÜÇLERİNİ HER YERDE VURACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Grup Toplantısında, İdlib'te Türk askerine yapılan saldırıların ardından bölgedeki gelişmeler hakkında bilgiler vererek, "Bu süreçte gözlem noktalarındaki veya diğer yerlerdeki askerlerimize en küçük bir zarar gelmesi halinde, Soçi mutabakatı sınırlarına bağlı kalmadan rejim güçlerini her yerde vuracağımızı buradan ilan ediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

TSK, ÇNRA İLE REJİM UNSURLARINI VURUYOR

TSK, Halep'in batısında ilerleme girişiminde bulunan Esed rejimi hedeflerini vurdu. TSK'nın çok namlulu roket atar (ÇNRA) ile Esad rejimini vurduğu anlar kameraya yansıdı.

 

 

YORUMLAR 61
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Her şey suriyenin bölünmesine göre ayarlanmış. Bu coğrafyanın gariban çocukları birbirini öldürüyor, kafirler seyrediyor. Her şey büyük kürdistan ve büyük israil için. Suriyede ne kadar çok düşman taraf olursa bölünme o kadar güçlü olacak , batı da bunu istiyor zaten. Bir kesimin ezici üstünlük sağlaması istenmez.,amaç kaos ve çözülme. Şu kadar rejim askeri öldürdük diye böbürlenmek bu millete yakışmaz. O insanlar 500 sene bizim vatandaşımız idi, tebamız idi. Yazık yazık. İsrailliler vatandaşlarını öldürdü, sen onların kılına dokunabildin mi, , Onu yaptığın zaman konuşmaya hakkın var.
    Cevapla
  • muhlis 4 yıl önce Şikayet Et
    efendi sen ne ayaksın.önce onlar bizim askerlerimizi katletmedimi.kafamı buluyorsun yoksa şu bira sını yudumlarken mesaj yazan dantel chp lilerdenmisin.
    Cevapla
  • hiç 4 yıl önce Şikayet Et
    HAZIR OL CENGE, ister isen SULH-u SALÂH...
    Cevapla
  • ali 4 yıl önce Şikayet Et
    idlibden tamamen çıkana kadar operasyona devam edilsin
    Cevapla
  • Vatandaş 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsini öldürsek bir mehmetcik etmezler. İçeride bunları niye öldürdünüz diye ortalığı velveleye verenler çıkar mı?
    Cevapla
  • Muttaki 4 yıl önce Şikayet Et
    Elhamdülillah-i Rabb-il Alemin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar