Cumhurbaşkanlığı himayesinde medya tartışılacak

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayesinde, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Medya Derneği iş birliğinde Medya Forumu 2013'' düzenlenecek.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde medya tartışılacak
Cumhurbaşkanlığı himayesinde medya tartışılacak
GİRİŞ 16.11.2012 16:11 GÜNCELLEME 16.11.2012 16:11

İstanbul'da mayıs ayında gerçekleştirilecek olan forumda akademisyenler ve sektör temsilcileri ''medyanın dönüşümü''nü tartışacak.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül himayesinde, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ile Medya Derneği iş birliğinde gerçekleştirilecek formun düzenleme komitesi ilk toplantısını yaptı.  

Taksim'deki Medya Derneği ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya Medya Derneği Genel Sekreteri Deniz Ergürel, Başbakanlık Basın-Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, Cumhurbaşkanlığı Kurumsal İletişim Başkanlığı Uzmanı Hakan Çopuz, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Erkan Saka, Sosyalmedya.in kurucusu Yasin Kesen, Yenişafak Gazetesi Sosyal Medya Direktörü Sernur Yassıkaya ve diğer sektör temsilcileri katıldı.

Düzenleme komitesi, forumda tartışılacak  ''Yeni medya nedir?'', ''Medyada yeni iş modelleri, gelir kaynakları ve reklam mecraları'', ''Gazeteciliğin dört temel unsuru: Kağıt, web, mobil, tablet'', ''Sosyal ağların gazeteciliğe etkileri, tehditleri ve sunduğu fırsatlar'', ''Dijital mecralarda telif hakları'' konu başlıkları üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Anadolu Ajansı'nın da medya sponsoru olduğu forum, mayıs ayında gerçekleştirilecek ve iki gün sürecek. Uluslararası medya dünyasının tanınmış akademisyenleri  ve sektör temsilcilerinin katılacağı forum, simultane olarak Türkçe ve İngilizce'ye çevrilecek.

AA

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti