Cemre Birand ilk kez konuştu!

Dün hayatını kaybeden usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın 44 yıllık eşi Cemre Birand gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cemre Birand eşinin kanserden ölmediğini açıkladı.

Cemre Birand ilk kez konuştu!
Cemre Birand ilk kez konuştu!
GİRİŞ 18.01.2013 16:07 GÜNCELLEME 19.01.2013 09:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Usta gazeteci Mehmet Ali Birand'ın ölümünün ardından eşi Cemre Birand ve oğlu Umur Birand gazetecilere açıklamada bulundu.

Cemre Birand gazetecilerin sorusu üzerine, "Mehmet Ali hastaneye rutin bir şey diye girdi. Pankreas kanserinden ölmedi. Hayat boyu korktuğu kalp krizinden öldü. Bu da belki daha iyi oldu, kimbilir..." diye konuştu.

"Size son sözleri ne oldu?" sorusu üzerine özel bir son sözünün olmadığını belirten Cemre Birand, Mehmet Ali Birand'ın ettiği son lafın "Niye geliyorsunuz hastaneye, işiniz gücünüz yok mu" olduğunu söyledi.

Mehmet Ali Birand'ın eşi Cemre Birand, gösterilen ilgiden dolayı basın camiasına teşekkür etti. Cemre Birand, ünlü gazetecinin ölümünden bir gün önce, "Akşama balık hazırla geliyorum." dediğini anlattı.

Oğlu Umur Birand da "Çok çok sağolun. Babam pankreas kanseri olduktan sonra onu hayatta tutan torunuydu. Bütün yaptıklarını onun için yaptı. Babamın yerini hiç bir şey ve hiç kimse dolduramayacak." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 5
  • Kenan 11 yıl önce Şikayet Et
    rahman olan ALLAH kur`anda aciklamis. daha neyi bekliyoruz ölümün gelmesinimi? osira yapilan tövbe hakkinda kur`anda acikca belirtilmis olan ayet asagida nisa 18. yoksa kötülükleri yapıp yapıp da içlerinden birine ölüm gelip çatınca "ben şimdi tevbe ettim" diyenler ile kâfir olarak ölenler için (kabul edilecek) tevbe yoktur. onlar için acı bir azap hazırlamışızdır. biran önca dönmeliyiz ALLAHa bununda en belirgin örneyi namaz`ile basliyor namaz olmadan ne olursak olalim hic bir deyeri yoktur.
    Cevapla
  • ALAİ KOC 11 yıl önce Şikayet Et
    kelime-i şahadeti...... yaradanım kimlere nasip edecek veya etmeyecek?bu konuda olumsuz yorum yazan arkadaşlar kendilerinden çok mu eminler?
    Cevapla
  • OSMAN ALTINTAŞ 11 yıl önce Şikayet Et
    otopsi yapılsın. adli tıpta otopsisi yapılsa dicem ama adli soruşturmalık bişey yok mu sanırsam acaba ?
    Cevapla
  • alat asim 11 yıl önce Şikayet Et
    ölüm sebebi araştırılsın. acaba, hizmetini başka bir yöne mi kaydırıyordu, mesela dedik.
    Cevapla
  • fırat barut 11 yıl önce Şikayet Et
    ya ne diyeydi?. kelime-i şehadet mi?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Eric Cantona: Gazze düşerse dünya da düşer!
Beyaz Saray’dan Gazze için ‘barış’ açıklaması