Minik öğrencilere göbek attırdılar

İstanbul’da bir ilköğretim okulunun yıl sonu etkinliğinde mini minicik kız çocuklara dansöz kıyafeti giydirilip yarı çıplak göbek attırıldı. Utanç sahneleri velileri şoka soktu.

Minik öğrencilere göbek attırdılar
Minik öğrencilere göbek attırdılar
GİRİŞ 24.06.2007 07:23 GÜNCELLEME 24.06.2007 07:23
Bu Habere 164 Yorum Yapılmış

Bahçelievler Kumport İlköğretim Okulu tarafından geçtiğimiz günlerde Yunus Emre Kültür Merkezi’nde tertiplenen yıl sonu etkinliğinde utanç sahneleri sergilendi.

Etkinlik çerçevesinde dansöz kıyafeti giydirilen 9-10 yaşlarındaki üç öğrenci, sahneye çıkıp yarı çıplak dakikalarca göbek attı. Üst kısımlarında sadece göğüslerini kapatan bir parça altlarında ise şeffaf tül ve iç çamaşırı olan körpecik öğrenciler öğretmenler ve bazı velilerin önünde dans müziği eşliğinde dansöz gibi oynatıldı.


Öğretmen ve bazı veliler bu rezilliği kıyasıya alkışladı. Önceden eğitim verildiği gözlenen öğrenciler rezilliğe dakikalarca alet edildi. Rezillik bazı velileri ise fazlası ile rahatsız etti. Görüntüler duyarlı bir veli tarafından “youtube.com” internet sitesine verilirken görüntüleri izleyenler, “işte gerçek irtica bu” yorumu yaptı.


İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün rezilliğe sahne olan etkinlik ile ilgili soruşturma açması bekleniyor.


Vakit’e konuşan Kumport İlköğretim Okulu Müdürü İhsan Küçük, rezalet dolu yıl sonu etkinliğini doğruladı. Küçük, “Etkinlikleri sınıf öğretmenleri yapıyor. Benim içerikten haberim yoktu. Çocukları dansöz yapıp oynatmışlar. Velilerin şikâyeti üzerine ertesi gün haberim oldu, üzgünüm” dedi.


(Vakit)

YORUMLAR 164
  • ismail büyükyıldız 16 yıl önce Şikayet Et
    E-bildirgeciler neredesiniz ?. Kutlu doğum haftası etkinliklerinde ilahi söyleyen çocuklarımız için e-bildirge yayınlayanlar bunlara ne diyorlar acaba.Öyle sanıyorumki bunlar onlar için bir şey ifade etmez.Vay benim memleketimin haline.Yazık ki böyle düşünenler prim yapıyor bu ülkede.Mübarek sanki yahudi ülkesindeyiz.Tövbe tövbe.Denecek çok söz var ama ceremeye verecek para yok hesabı burada keseyim.Selametle...
    Cevapla
  • Haluk Yılder 16 yıl önce Şikayet Et
    bunada e_bildiri. Urfada Paygamberimizin doğum gününü kutlayan çocuklar için e_bülten yayımlayan genelkurmay ve baykal bu olay içinde bir e_bülten yaımlasalar.....
    Cevapla
  • serhat yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    acaba. şimdi kutlu doğum haftasında bir ilimizde ufak başörtülü kızlarımızı gören bi takım çevreler ortalığı ayağa kaldırmıştı şimdi ne yapacaklar bakalım
    Cevapla
  • Göktürk Doğu 16 yıl önce Şikayet Et
    Soyunun, soyunun !. Soyunun, kızlarınızı da ilkokuldan soyundurun aferin size.
    Cevapla
  • yasin koras 16 yıl önce Şikayet Et
    bunşlara denecek cok sey varda. bunlar turbanlı cıkıp orada ılahı soyleselerdı herkes ayaga kalkardı.ama bızım mılletyımız artık bunlardan hoslanıyor umurunda degıller yanı .herkesın ıdeolu bır sanatcı olmak oldu rartık bızım ulkemızde.vakıt cumhurıyette aynı mantıktan gıdıyorrlar yanı ha. bırakın artık ortam germeyı kardesım kardesce yasayalım yaaaaaaaa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası