11 Eylül’ü Bush yapmış olabilir!

Fransa’da yeni Sarkozy hükümetinde Yerleşim Bakanlığı koltuğuna oturan Christine Boutin’in geçen yıl verdiği bir röportajda '11 Eylül saldırılarını Bush yönetiminin yaptırmış olabileceğini' ifade ettiği ortaya çıkınca ortalık karıştı.

11 Eylül’ü Bush yapmış olabilir!
11 Eylül’ü Bush yapmış olabilir!
GİRİŞ 08.07.2007 11:07 GÜNCELLEME 08.07.2007 11:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Fransa’da Nicolas Sarkozy’nin UMP partisinin emektar politikacılarından olan ve yeni hükümette Yerleşim Bakanlığı koltuğuna oturan Christine Boutin’in göreve gelmeden önce yaptığı açıklamalar başına bela oldu. 11 Eylül 2001 saldırılarıyla ilgili soruşturmaların yeniden açılması için çaba sarfeden ReOpen911.com internet sitesi Boutin’in geçen yıl Kasım ayında verdiği bir röportajı “Fransız hükümeti 11 Eylül’ü Bush’un düzenlediğini düşünüyor” başlığıyla yayınladı.


Röportajın videosunda Boutin’e “Sizce 11 Eylül saldırılarını Bush yapmış olabilir mi?” diye soruluyor, politikacı da “Bence mümkün” diye yanıt veriyor. Boutin daha sonra “İnsanların bunu anlatan sitelere büyük ilgi gösterdiğini biliyorum. Bu kadar kişinin inandığı bir şeyin doğruluk payı olduğunu düşünüyorum” diyor. Röportajın ortaya çıkmasının ardından Boutin’in sözcüsü “Sayın bakan, Sarkozy’nin fazla Amerikan yanlısı olmakla eleştirildiği bir dönemde Bush yanlısı ya da kaşıtı gözükmek istemedi” dedi.

YORUMLAR 8
  • hasan hüseyin özer 16 yıl önce Şikayet Et
    bunu sağır sultan bile duydu. ama elkaide varya.abd de okadar kötü bir savunma sistemi varkisen tut aynı anda 3-4 uçağı kaçır git dünyanın en iyikorunan pentagon binasına dal.ikiz kulaleri uçur binlerce kişiyi öldür.ne kadar kolay.o gün ikiz kulelerde hiç bir büyük iş adamının gelmeyişi her halde tesadüf değilmi
    Cevapla
  • BURAK GÖKTÜRK 16 yıl önce Şikayet Et
    BUSHT BUSTLUĞUNU YAPAR. Bunlar yıllardır bilinen ama maalesef yükses sesle söylenemeyen şeyler.Nihayetinde BUSHT BUSHTLUĞUNU YAPIYOR.
    Cevapla
  • SERMİL DURMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    caniler ne yapmazki?. Bunlar hiç kimseyi ayırt etmeden Arap, kürt, türkmen demeden herkesi katlediyorlar. Vijdansızlar birde islamiyet adını kullanarak sözde bunlar abd ile savaşıyorlar. Abd den daha çok müslümanları öldürüyorlar. Bunlara kanmayın ,islam ile hiç bir bağları yok.El ensar (El PİyoN), El kaide (El abd Maşası),El fetih (EL zakkum), El hamas (El zehir), Hizbullah (hizib Şeytan) VS.... Bunların hiç birileri Yüce AllAH In hizibleri değildir.Duyuru
    Cevapla
  • Hüseyin Akdağ 16 yıl önce Şikayet Et
    Doğru. Neden olmasın.ABD küresel sömürü mantığıyla istilasına fiilen 11 Eylül\'de başladı.Yani kendi startlarını kendileri vermişlerdir mutlaka. İkiz kulelerde pişti,kokusu ortadoğu\'ya düştü.Türkiye\'deki terörün arka planında da şüphesiz bu küresel sömürü mantığı vardır.Küresel sömürü veya emperyalizmin cirit attığı Ortadoğu kendine biçilen zıbını giyecek mi atacak mı bir kaç yıl sonra tam olarak anlaşılacak... Bu küresel oyunlara karşı çıkmanın biricik yolu da Ortadoğu halklarının birliğidir.
    Cevapla
  • SERMİL DURMAZ 16 yıl önce Şikayet Et
    bushun adamı La DİN. bu olanları bushun adamı olan Usame Bin LA Dine sorun o daha biliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları