Gökçek'ten MHPlilere CHP çağrısı

Melih Gökçek'ten MHP tabanına ilginç çağrı. Moğoltay'ın sözlerini hatırlatan Gökçek olası CHP koalisyonuna karşı çıkın çağrısı yaptı. Gökçek, AK Parti'de niye isyan bayrağı açacak?

Gökçek'ten MHPlilere CHP çağrısı
Gökçek'ten MHPlilere CHP çağrısı
GİRİŞ 12.07.2007 09:50 GÜNCELLEME 12.07.2007 09:50
Bu Habere 186 Yorum Yapılmış

Ankara Gündemi'nde Mehmet Acet'in sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilginç açıklamalar yaptı.

Gökçek, MHP tabanına CHP ile koalisyon yapılmaması konusunda bir çağrıda bulundu. 'Yöneticilerinize baskı yapın CHP ile olası bir koalisyona karşı çıkın' diyen Gökçek, CHP'li eski Adalet Bakanı Mehmet Moğoltay'ın meşhur 'kendi örgüt elemanlarımı almayıp MHP'li militanlarımı işe alacaktım' sözlerini hatırlattı.

Her zaman büyük balığın küçük balığı yuttuğunu ifade eden Gökçek, 'Hiç görülmüş mü küçük balığın büyük balığı yuttuğunu' diyerek de, MHP'nin olası bir koalisyon durumunda küçük ortak olması halinde partinin yok olup gideceğini savundu.

MHPlilere 'Biliyorum ki sizlerin de milliyetçi muhafazakâr hassasiyetleriniz var' diyen Gökçek, 'CHP'nin vebalini bu millet taşıyamaz. Türkiye CHP'nin olası bir iktidarında yıllar öncesine gider. Ekonomi biter. CHP'nin yapacağı kadrolaşmayı 20 yılda temizleyemezsiniz' şeklinde konuştu.

Melih Gökçek, AK Parti'nin tek başına iktidar olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu bunun kamuoyu araştırmalarından da açık şekilde görülebileceğini belirtti.

Gökçek, AK Parti'nin tek başına iktidar oalmamması halinde çok küçük bir ihtimal olarak görüldüğünü söylediği olası AK Parti- DTP koalisyonu ile ilgili net tavrını da ortaya koydu.

Gökçek, MHP'lilerden gelen 'CHP-MHP koalisyonuna karşı çıkarken olası bir AK Parti-DTP koalisyonuna nasıl bakıyorsunuz?' şeklindeki sorulara yanıt veren Gökçek, terör örgütünün yandaşı konumundaki DTP ile bir ortaklığın hiç bir zaman söz konusu olamayacağını böyle bir şeyin olması halinde AK Parti'de ilk isyan bayrağını çeken kişinin kendisi olacağını açıkladı. Bu konuda çöz verdi.

YORUMLAR 186
  • ahmet beyazkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    GÖKÇEK. Melih gökçek kendi işine baksın. kendisi değilmiydi ankara da oy almak için bütün parti işaretlerini yapan. mhp nin başka bir siyasi partiyle koalisyon hesabı yok. hem zaten sayın melih gökçekide ilgilendirmez. işine baksın.mhp geliyor. istediğiniz kadar asparagas haber pompalayın işbirlikçi medyanızla birlikte
    Cevapla
  • ahmet beyazkurt 16 yıl önce Şikayet Et
    sayın editör.. isterseniz bunuda yayınlamayın. dün akşam bu haber hakkında yorum yaptım. yprum içerisinde hakaret yoktu.ama neden yayınlamadınız desem cevap vermezseniz. gerçi akp borazanı olan bir haber sitesine niye giriyoruzki. değiştrin bu haber portalının adını. akphaber yapın. size söyleyecek bişey kalmadı. renginizi tam belli ettiniz.yazıklar olsun.
    Cevapla
  • volkan kayza 16 yıl önce Şikayet Et
    dikkat.... arkadaşlar bu ifade edildiği üzere çok önemli bir seçim. bence AKPARTİ tek başına iktidar olur onda bir tereddütüm yokta olur ya bi ihtimal CHP-MHP koalisyonu ülke tarihini 20 yıl geriye götürür lütfen arkadaşlar herkes çevresinde ki insanlara bunları anlatsın önceki DSP-MHP zamanında neler olduğunu anlatsın Rahşan hnm nasıl istediğini ve apo nun asılmadığını ekonomik gelişmeleri ve en önemli si ülkede bir KAFATASI MİLLİYETÇİLİĞİ akımı olacak ki bu en kötü felaket senaryosu ALLAH KORUSUN.. dikkat edelim
    Cevapla
  • sefa korkmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    sayın belediye başkanıma. mhpnin chp ile ortaklığı olmayacak sen merak etme başkanım olursa şayet bende senin gibi aynı şeyi yapacam son oyum olacak mhpye.
    Cevapla
  • gokhan yilmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    MHP ye oy yok. Bu millete faydali bir icraati olmayan CHPyi Toplumda surekli gerginlik kaos cikaran CHPyi Iktidara geldiginde surekli ekonomik ve siyasi kriz cikaran CHPyi Sosyalist Enternasyonelde boluculerle kolkola olan CHPyi Bu ulkenin degerlerine milli manevi degerlerine dusman olman CHPye Bahceli kendine yakin hissedip onlarla ittifak yapma dusuncesini normal buluyorsa. Boyle MHP yoldan cikmistir. Ona verilecek her oy CHP ye gideceginden kesinlikle oy vermeyecegiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!
İsrail Savunma Bakanı, karşılıklı esir takası mutabakat taslağını destekledi iddiası