Gökçek'in verdiği son anket sonucu

Melih Gökçek Ankara'da 70.000 kişi üzerinden yaptırdığı anketi ve Türkiye genelinden eline gelen son kamuoyu yoklamalarını açıkladı. Gökçek, 80 bin oyunun nasıl çalındığını da anlattı

Gökçek'in verdiği son anket sonucu
Gökçek'in verdiği son anket sonucu
GİRİŞ 12.07.2007 13:20 GÜNCELLEME 12.07.2007 13:20
Bu Habere 71 Yorum Yapılmış

Ankara Gündemi'nde Mehmet Acet'in sorularını yanıtlayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ilginç açıklamalar yaptı.


Ankara'da 70.000 kişi üzerinden anketler yaptırdığını açıklayan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, son yaptırdığı kamuoyu yoklamalarını açıkladı. Gökçek her gün yeni bir anket yaptırdığını da sözlerine ekledi.

ANKARA'DA DURUM

Gökçek'e göre Ankara'da son durum şöyle:

AK Parti Ankara 1. Bölge (Çankaya'yı da içine alan bölge): yüzde 43 civarı

Ankara 2. Bölge: Yüzde 50'nin üzerinde

CHP-DSP'nin birlikte oy oranı geçen seçim öncesinde yüzde 28.9 iken şimdiki durum yüzde 22'lerde...

TÜRKİYE GENELİ

Türkiye genelinden de her gün yeni anketler aldığını belirten Gökçe son kamuoyu yoklamalarındaki durumu şöyle açıkladı:

AK Parti: Yüzde 39 ile yüzde 45 arasında değişiyor.

MHP: Yüzde 11.7 ile yüzde 8.6 arasında değişiyor.

CHP yüzde 21.7

'1999'DA 80 BİN OYUM ÇALINDI'

1999 seçimlerinde 80 bin oyunun bi kalemde çalındığını iddia eden Melih Gökçek ilginç iddialarda bulundu. Gökçek, çıkan oy sayıları 1300'e 1100 iken (Gökçek'in oyu 1300, Karayalçın'ın oyu 1100) Sandıktan kendisine çıkan oy oranını 300 Karayalçın'a çıkan oy oranını 2100 olarak sandıktan çıkan seçim sonuçlarının yazıldığı kağıtlara sonuçların bu şekilde yazılarak kendisinin tam 80 bin oyunun çalındığını açıkladı. Gökçek, bunu bizzat seçim kurullarında ispatladıklarını söyledi. Gökçek, seçim sonrasında Murat Karayalçın yanlılarının bunu bizzat itiraf ettiklerini de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 71
  • hüseyin demirbilek 16 yıl önce Şikayet Et
    dürüst başkanıma selem ve sevgilerimle. dürüstlüğünden,çalışkanlığından, teşkilatçılığından ve bir o kadar da muhalefeti yıldırabilme kabiliyetine hayran olduğum Ankara Belediye Başkanımız Sayın Melih GÖKÇEK beyin bundan önceki seçimlerde de olduğu gibi tam isabet anketler yaptırdığını her zaman görmüşüzdür.bu yaptırdığı anketinde 23 temmuz sabahı çıkacak tabloyu yansıtacağına adım gibi eminim.Teşekkür ediyorum sayın Başkanım.Sizi her zaman Ankara Büyükşehir Bel.Başkanı,Bakan, Başbakan,Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyoruz.ALLAH\'a emanet olun.
    Cevapla
  • Fırat B. 16 yıl önce Şikayet Et
    En yukarısı da AKP dedi.. İnanın oranlar yüzdeler beni artık ilgilendirmiyor beni asıl ilgilendiren insanımız ama ne acıdır ki insanlarımız oyları hep bir şeye yada birilerine kızdığı için öfke oyu olarak kullanmaya çalışyor ben şu ana kadar sadece hükümetin yaptıklarını anlatarak geniş resimde bakmalarını sağladımBu vesile tek doğruyu onlarda anladılar zira bakınız ülkemiz ekonomisini yöeneten tüm üst kesimler yalnız ve mutlak AKP iktidarının olması gerekliliğini ifade etmişlerdir hem ülke hem ekonomik hemde işletme gelecekleri içn
    Cevapla
  • bekir köstek 16 yıl önce Şikayet Et
    şehitlere saygı. şehitleri ve türklüğü savunanlara soruyorum vatan ve cumhuriyet uğruna şehit olan beşbin ülkücü gence saygı duyuldumu akp hükümetinden önceki hükümetler çanakkale şehitliklerine nekadar saygı gösterdi benim bildiğim akp hükümeti dörbuçuk yıl içinde öğrencilerimizin yüzde seksenini çanakkaleye götürerek ziyaret ettirmişlerdir bence şehitlerimize enbüyük saygı budur
    Cevapla
  • Temir-Yalıg 16 yıl önce Şikayet Et
    dine karşı ittifak yapmaya çalışanlar. ey bahçeli! sen kimsin ki türk islam ülküsündeki müslüman gençleri dinsiz marksist ateist solcu chpye koltuk değneği yapıyorsun? köy enstitülerinde yetişen solcu gençlere mi vereceksin ülkücüleri! ne eğitimi alacak yeni yetişen ülkücüler? solcularla ateizm dersleri mi? mhp asla eşit değil chpye. asla dinsiz bir partiyle aynı değiliz. ama sen asla gerçek mhpli değilsin. türkeşe ihanet ettin. sana asla oy vermeyeceğiz.
    Cevapla
  • süleyman Bayraktaroğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    sen doğrumu bildin yani DURALİ. editörün notu lütfen yorumlarınızı küçük harfle yazın selamlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...
Hamas: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerinden gurur duyduk