Ülkü Ocaklarının iki başkanı gözaltında

Konya'da polisin çıkar amaçlı suç örgütüne yönelik düzenlediği operasyon kapsamında, Selçuk Üniversitesinde öğrenim gören üç öğrenci Antalya'da yakalandı.

Ülkü Ocaklarının iki başkanı gözaltında
Ülkü Ocaklarının iki başkanı gözaltında
GİRİŞ 14.07.2007 00:05 GÜNCELLEME 14.07.2007 00:05
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

Konya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, aralarında Konya Ülkü Ocakları Başkanı ve eski başkanının da bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 1 yıl süren çalışmanın sonucunda 34 ayrı noktaya operasyon düzenledi. Yaklaşık 500 polisin görev aldığı 'Meltem' operasyonunda, aralarında Konya Ülkü Ocakları Başkanı İslam Alim ile eski başkanı Zeki Zorlu'nun da bulunduğu 33 kişi gözaltına alındı. Şahısların “haraç alma, gasp, darp, tehdit ve suç işlemek amacıyla yasadışı örgüt kurmak” suçlarından gözaltına alındığı belirtildi.

Operasyonda çok sayıda silah ve sopa ele geçirildi. Zanlılar dün sabah Konya Numune Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak üzere Emniyet'e götürüldü.

YORUMLAR 178
  • halil AYDOĞAN 16 yıl önce Şikayet Et
    OYUNA GELMEYELIM. arkadaşlar oncelıkle basında cıkan konya ocak başkanları ve ülkücü genclerın ceteleşmeye başlamaları mafyayla ilgisinin kurulmaya calişilmasının tek sebebiAKPE nin korkmaya başlamasıdır kardeşlerım ben vatan sever birisi olarak şehıtlerımızın kanlarıyla alınaan vatan topraklarının 3 kuruşa satılmasına karşıym savaşla alamadıklarını parayla alıyorlar uyanın tc vatandaşları ekonomıdekı rahatlamada bu satişlardan kaynaklanıyor ama artık satacak biişeyleri kalmadı şimdi sıra halka hesap verme günüdür eyyy akp
    Cevapla
  • meray yok 16 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya. günah almaya nekadar da meraklı bizim insanımız bişi yok işte çıktılar dün akşam.eğer bişi olsaydı mahkemeden beraat kararı verilirmiydi.demekki bu bir siyaset oyunu ...
    Cevapla
  • Kutalmışoğlu Süleymanşah 16 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz. \"Ülkücülük\" tanımına uymayan zamane sözde ülkücüler.Üniversitelerde terör estirdiğiniz yetmedi bir de Ocakların adını batırıyorsunuz.Yeter artık.Başbuğ bugünleri görseydi köünüzü kazırdı muhtemelen..
    Cevapla
  • idris özler 16 yıl önce Şikayet Et
    mete beye. Ben Konyalıyım.2 abim Selçuk ünv.de ben de Gazi Ünv.de okuyom. Yani ülkücülerin neler yaptığını gayet iyi biliyorum. Gazi Ünv.de okuyan annesi MHP kadın kollarında olduğu halde MHP ye üniversiteki ülkücüler yüznden oy vermeyecek insan tanıyorum. Sen daha insaf diyosun.
    Cevapla
  • mete göktürk 16 yıl önce Şikayet Et
    insafsızlık yapmayın!!. gündeme böyle bi haber düştü ve ülkücü düşmanları hemen konuya atladı.ne güzel.ama sormak lazım bu insanlara; bir kaç kişinin yaptığı yanlış yüzünden nasıl yüzbinlerce insanın düşüncesine saldırmak,haddiniz olmayarak bu düşünceyi aşağılamak istersiniz.tabi tayyip bey oğluna milyon dolarlık gemi alınca laf yok,albayrakları zengin edince laf yok,oferleri zengin edince eyvallah,kendisinin durumu zaten malum.ama tabi onlar helal.çünkü camiler kışlamız dı ya hani,işte ondan...inadına ülkücüyüz,inadına müslümanız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Bakanlıktan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü açıklaması: Müfettiş görevlendirildi