Düzceli sıradışı çiftçi / Video

Düzceli çifçti Hasan Kum yaptığı icatlarla gündemde. Kum'un Fındıkkırma makinesinden, Verkaç şanzımana, Dalkes'den, çok amaçlı koltuğa kadar bir çok icadı var...

Düzceli sıradışı çiftçi / Video</font
Düzceli sıradışı çiftçi / Video
GİRİŞ 14.07.2007 12:28 GÜNCELLEME 14.07.2007 12:28
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Düzce'nin Gölyaka İlçesi'nde yaşayan ve Çiftçilikle uğraşan Hasan Kum son günlerde adından sıkça söz ettiriyor. Onun bu kadar çok konuşulmasının nedeni ise sıradışı bir özelliğinin olması. Hasan Kum kendini mucit olarak tanımlıyor.

Evinin bahçesine kurduğu 30 metrekarelik bir atölye onun hayata bakışını değiştirdi. Arı şeklinde uçak, fındık kırma makinesi, dalkes, gizli topuk ayakkabı, onun icat ettiği onlarca üründen sadece bir kaçı.

İŞTE SIRADIŞI ÇİFTÇİNİN İCATLARI

YORUMLAR 12
  • Ersoy denli 16 yıl önce Şikayet Et
    harika. taktir ettim. gerçekten güzel. diğer icatlarınıda görmeyi isterdim. başarılar diliyorum kendilerinie. editöre not: sayın editör. reklam olayını abarttınız sanırım. sürekli kapat kapat demek hiç hoş olmuyor.
    Cevapla
  • fatih aslan 16 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsunnn. Dünyanın en zeki insanları türklerdirrrr.Ama aklımızı kullanmak istemiyoruz bazende ugrasmak istemiyoruz.bir yerde okumustummm dünya capında yapılan arastırmaya göre dünyanın en zeki insanları TÜRKLERDİRR.
    Cevapla
  • harun özdemir 16 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun. sahipsizlik biz olan birşey ama canı gönülden mutluluk duydum çalışmalarında başarılar dilerim allah izin ederse seni görmeyede gelirim harun özdemir istanbul/ avcılar
    Cevapla
  • cavit doğan 16 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun... Benim vatandaşıma ,benim milletime helal olsun.Hasan abi gibi birçok keşvedilmemiş yetenekler var.Tübitak gibi bilim ile ilgilenen kurumların destek olmasını bekliyoruz.Türk mucit yarışmasında kendisini görmüştüm. SAYIN SİBEL HANIM;Evinizde kullandığınız bulaşık makinası,çamaşır makinası,buz dolabı gibi birzamanların mucitleri tarafından icat edilmiş aletleri sokağa atın.Nasıl olsa siz onları sanal olarak icat edersiniz.(Bilgisayarda bir mucit icadıdır).
    Cevapla
  • osman unutkan 16 yıl önce Şikayet Et
    mucitlere ihtiyaç var. Vatandaşın buluşlarını takdir ediyor ve dahada artmasını diliyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Vatandaşa satmayıp stokluyorlardı! Sektörde 2024-2025 için kötü haber geldi!
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!