Şimdi de 'Kuva nikahı' kıyıyorlar!

'Ölme ve öldürme yemini'yle tanınan Kuvayi Milliye Derneği'nde nikah komedisi yaşanıyor. Karadağ'ın sağ kolu, kılıç ve Kuran'a el bastırarak 'Kuva nikahı' kıyıyor

Şimdi de  'Kuva nikahı' kıyıyorlar!
Şimdi de 'Kuva nikahı' kıyıyorlar!
GİRİŞ 17.07.2007 10:55 GÜNCELLEME 17.07.2007 10:55
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Helin Şahin'in haberi


Silah üzerine 'ölme ve öldürme' yeminiyle gündeme gelen emekli Albay Fikri Karadağ'ın liderliğindeki Kuvayi Milliye Derneği'nin Örgütlenme Başkanı Hüseyin Görüm, yeni bir 'yemin' modası başlattı. Merkezi Kadıköy'de bulunan dernekte önceki gün komedi filmlerini aratmayacak bir olay yaşandı.


Üyelerden Niyazi Kıyak, 50 yaşındaki Ceylan Geçyol ile hayatını birleştirdi. Resmi ve dini işlemleri önceden yaptıran çift, bu kez 'Kuvayi Milliye Yemini' eşliğinde nikahlandı.


Çiftin 'Kuvva nikahını' Hüseyin Görüm kıydı. Fikri Karadağ'ın odasında düzenlenen törene çocuklar dahil 50 kişi katıldı. Türk bayrağı serili masada iki Kur'an-ı Kerim, bir kılıç ve 'Kuvayi Milliye Yemini' yer aldı. Görüm, bordo bere takarak yaklaşık bir saat konuştu. Derneğin İSKİ'ye olan borçları nedeniyle hiçbir ikram yapılmadı.


BOŞANMALAR BİTECEK!

Damat Niyazi Kıyak, “Bu tören artık derneğin tüm temsilciliklerinde uygulanacak. Bundan sonra boşanmaların önünü böyle keseceğiz” diye konuştu. Görüm, geline bir Kur'an-ı Kerim ve bilezik hediye etti. Üyelerin 'silah üzerine yemin' talebi ise kabul edilmedi.


(Yeni Şafak)

YORUMLAR 24
  • İRFAN ATASOY 16 yıl önce Şikayet Et
    bunda ne var diyen arkadaslar . kendinize gelin lütfen bunların amacları farklı anlayın bunlar yaptıklarının farkındalar bılerek alaykonusu yapıyolar besmele cekmekten aciz bunlar
    Cevapla
  • dinçer cengiz 16 yıl önce Şikayet Et
    Devlet içinde devlet mi?. Şu fotoğrafa bakın. Karikatür gibi adamlar bunlar ama çevirdikleri dolaplar hiç de komik değil. Bu ülkenin altını oyuyorlar. İçişlerine el atıyorlar, dışişlerine el atıyorlar, adalete el atıyorlar... Yemedikleri bir nane yok doğrusu. Yasalara göre dini nikahın yaptırımı var. Bu adamlar nikah memuru olmadığına göre bu yaptıkları işin de bir yasal yaptırımı olması gerekmiyor mu? Devlet içinde devlet gibi davranmaya başlarsan var olan devlet yapısını yıkmaya yönelmişsin demektir. Bunları TCK 309 paklar...
    Cevapla
  • emre kavak 16 yıl önce Şikayet Et
    Komedi Filmi. Ya bu adamlar gerçekten şarlatan. Gerçekten yapacak birşey bulamadıkları için ve hayattan gerçek anlamda beklentileri kalmadığı için bu tür işler yapıyor gibi. Aklı başında insanların ben zannetmiyorum ki böyle işlere girsin. Ayrıca bunlar yarın tarikat falan da kurarlar. Bence asıl bunlar Bayrağı, Dini istismar ediyorlar. Bunlar için Bayrak sadece masa da örtü görevi yapar ve Kur\'an-ı Kerimde Aksesuardır. Yuh olsun bu tür insanlara. Allah kimseyi akıldan ve şuurdan eksik bırakmasın.
    Cevapla
  • Metin Yazar 16 yıl önce Şikayet Et
    . Kırmızı şapkalı adam ellerini tuhaf bir sekilde açarak şamanlar gibi hareket ediyor. Bunlar çok komik insanlar.Eskiden sirkler vardi giderdik.Zaman değisti sirkler ve palyocolar da değisti.
    Cevapla
  • cemal birbilen 16 yıl önce Şikayet Et
    kur-an\'ı kerim ve bayrak. ulan ne halt yerseniz yiyin ama kur-an\'ı kerim ve bayrağı ne diye kullanıyorsunuz. hem ulusalcı geçinenlerin önderleri konumundaki insanlar yıllarca kur-an\'ı kerim e düşman iken şimdi bu ne anlama geliyor. ilhan selçuk ve tüncay özkan gibilerinin dinle imanla ne ilgisi varki? ama müsluman halkı ancak dini duygularını galeyana getirerek arkanızda toplayacağınızı siz dahi biliyorsunuz da. yıllarca kandırılan müslumanlar bu oyunu görmüyormu? allah rızası için uyanık olalım. müsluman ferasetli olmalı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!