Huzurlarınızda Gavurdağlı Bahçeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli, memleketi Osmaniye'de gaza geldi. Ülkede 4 yıldır bir Kasımpaşalı modasının çıktığını ifade eden Bahçeli resti çekti: Ben de Gavurdağlıyım..

Huzurlarınızda Gavurdağlı Bahçeli
Huzurlarınızda Gavurdağlı Bahçeli
GİRİŞ 18.07.2007 00:01 GÜNCELLEME 18.07.2007 00:01
Bu Habere 249 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye'de 4 yıldır Kasımpaşa modası çıktı. Neymiş Kasımpaşalıymış, bende Gavurdağlıyım" dedi. Bahçeli, memleketi Osmaniye'de kendisinin adını taşıyan bulvarda düzenlenen mitingdeki konuşmasında, AK Parti'nin 4 yıl 8 aylık iktidar sürecinin "teslimiyetçi ve işbirlikçi dönem" olduğunu öne sürdü.

Bahçeli, "Bu kara dönem, hazin olaylara sahne olması bakımından milli tarihimizde kara bir leke olarak hatırlanacak" dedi. haber7

AK Parti iktidarında Türkiye'nin krizler ülkesi haline geldiğini iddia eden Bahçeli, şunları söyledi: "Huzur ve güvenliğimiz ağır bir yara aldı. Milli birliğimiz peşkeş çekildi, alt üst kimlikle milli irade heba edildi. Cumhuriyet bölücüler, işbirlikçiler tarafından kuşatılmaya, Sevr hortlatılmaya, Türkiye parçalanmaya, kardeş kavgası körüklenmeye çalışılmıştır. Üniter devlet tartışılmaya başlanılmıştır. Başbakan ve hükümeti her alanda acze düşmüştür. Irak'ta aşiret reislerine, dağlarda teröristlere, Kıbrıs'ta Rumlara, sokakta suçlulara, Ermenilere, meydanlarda bölücülere teslim olunmuştur. Teslimiyet halen sürüyor. Bölücülerle koalisyon pazarlıkları başlamıştır. Sıra Türkiye'yi teslim almaya gelmiştir. Biz, buna izin vermeyeceğiz ve bunu reddediyoruz. Hiçbir mazeret bölücülerle işbirliğini meşru kılamaz. Milliyetçiler ve hiçbir vicdan sahibi de kabul etmez."

"TEHDİT BÜYÜK"

 "Tehdit çok büyük, tahribat fazla, yıkım dayanılmaz noktaya geldi" diyen Bahçeli, "Türkiye stratejik abluka altında. Bunun sorumlusu hükümet ve Başbakandır. Bu kuşatmayı yarmak artık her vatan evladının bir borcu haline gelmiştir. Bu borç sandık başında ödenecek ve AK Parti'nin hesabı sorulacaktır" şeklinde konuştu. Miting alanda bulunanlara, "Sandığa gittiklerinde, AK Parti'ye yeniden imkan ve fırsat verecek misiniz? Tahribata yıkıma göz yumacak mısınız?" diye soru yönelten Bahçeli, "hayır" yanıtı alınca, "Elbette hayır, Osmaniye'ye de yakışan budur" dedi.

Bu hayırın açlığa ve bölünmeye karşı Osmaniyelinin hayırı olduğunu ifade eden Bahçeli, şöyle devam etti: haber7

"Erbil'de Barzani, ABD duy bu sesi. Osmaniyeli karar anı geldiğinde AK Parti'ye dersini verecektir. Bundan eminim. İşbirlikçilere elinin tersiyle Gavurdağı tokadı atacaktır. Türkiye'de 4 yıldır Kasımpaşa modası çıktı. Neymiş Kasımpaşalıymış, ben de Gavurdağlıyım."

AK Parti'nin iktidara gelirken vaatlerinin "zenginlik, adalet ve kalkınma" olduğunu belirten Devlet Bahçeli, "Aradan geçen 1702 günlük süredeki gerçekler tam bunun tersi. Türkiye'nin her yerinde sefalet, huzursuzluk ve yoksulluk vardır. Osmaniye de bundan payını aldı" diye konuştu. Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "Ülkede ağır yıkımlar oldu. Osmaniye de bundan payını aldı. Geçen her yıl ülkeyi olduğu gibi Osmaniye'yi de yoksullaştırdı. Esnaf, çiftçi para kazanamıyor. Her evde bir işsiz var. Fıstık para etmiyor. Osmaniye tarım kenti olduğundan yaşanan ekonomik sıkıntı kenti daha fazla sarsmıştır. Mağduriyet edebiyatı yapan Başbakan ve Dışişleri Bakanı gelsinler ayın 21'inde meydandaki Osmaniye'yi görsünler. Mağduriyeti burada arasınlar. Cumhurbaşkanını seçemeyen AK Parti'nin neresi mağdur? Oğluna milyon dolara gemi alan Başbakan mı mağdur? Bunlar olsa olsa beceriksizdirler." haber7

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kafasının karışık olduğunu, gelişmelerden ders almadığını" öne süren Bahçeli, şöyle konuştu: "Cumhurbaşkanlığı seçimi için felaket tellallığı yapıyor. Genel seçim olmadan milli iradeye ipotek koymaya çalışıyor. 'Cumhurbaşkanlığı seçimi için bir millete gidelim' diyor, sonra 'Meclis seçsin' diyor. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül'ü de cumhurbaşkanlığı sırasında kendi emelleri için oyaladı. Cumhurbaşkanlığı seçimini istismar ediyor. Osmaniyeli bu oyuna gelmeyecek ve seçim günü cevabını gösterecektir."

Bahçeli, konuşmasına şöyle devam etti: "Yapacağınız tercihle tarihi bir karar vereceksiniz. Kendimizin ve evlatlarımızın Türkiye'sini seçeceksiniz. Sandık başına gittiğinizde milliyetçileri, milli devleti ve milli kimliği seçeceksiniz. Vurguncuya ve soyguncuya dur diyeceksiniz. MHP'nin 3 hilaline evet mührünü vurarak 4 kardeşiniz İnşallah 23'ünde Ankara'da olacak. Seçime 5 gün kaldı. Onun için büyüklerim, ağabeylerim, kardeşlerim sizlere sesleniyorum Osmaniye her gün dört dört diye inleyecek."

Milletin önüne gelecek sandığın hayati derecede önemli olduğunu yineleyen Bahçeli, "Seçim günü AK Parti'den kurtulma gününün ve hesap sorma gününün başlangıcı olacaktır. AK Parti hesaba çekilecektir. Yolsuzluğa karışanların hepsi Türk yargısının önüne gelecek. Bush amcanın yanına da varsa alıp getirip hesap sormazsam namerdim. Yaptıklarının hesabını Yüce Divan ve Türk yargısının önünde verecekler. Bunun hesabını sormak bizim görevimiz" şeklinde konuştu.

Işığın göründüğünü ve hesap sorma gününün geldiğini ifade eden Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü: "MHP'ye vereceğiniz her oyla başına çuval geçirilen askerlerin hesabını, şehit düşen Mehmetçiğin ve emniyet görevlilerin hesabını, Ali Dibo'lara çekilen peşkeşlerin hesabını siz soracaksınız. Türkiye'lilik adı altında milli kimliğimizin bozulmasına neden olanların hesabını, çiftçiye 'Ananı da al, git' diyenlerin hesabını, pamuğun, buğdayın hesabını siz soracaksınız. Hesap günü yaklaşmakta. Korkuları bundandır. Hesap günü yaklaştıkça en aşağılık iftiraları milliyetçilere atmaktadırlar. MHP'nin yükselişi bunları ürküttü. Ama geç kaldılar. Ne kadar iftira atarlarsa atsınlar millet gerçeği gördü."

Bugüne kadar her türlü zihniyetin iktidarının denendiğini, milliyetçiler olarak kendilerinin sadece 3'lü koalisyonda görev aldıklarını belirten Bahçeli, "Bu bize yetmiyor. İktidar lazım. Liberal, sosyal demokrat ve din istismarcıları denendi. İktidara gelmeyen milliyetçi harekettir" dedi. Küresel işbirlikçilerin MHP'nin iktidara gelmesini istemediğini ifade eden Bahçeli, şunları söyledi: "Bizim milliyetçiliğimizi, batı milliyetçiliği ve kabile zihniyeti milliyetçiliğiyle karıştırmayın. Bizim milliyetçiliğimiz kucaklayıcı, paylaşımcıdır. Adalet ve hakkaniyet vardır. Bizim milliyetçiliğimiz zorbalığın karşısında, mazlumun yanındadır. Küresel yağma düzenini bozup, kendi sanayimizle kalkınmak istiyoruz. Türkiye'yi lider ülke yapmak istiyoruz. Korkuları bundandır."

Konuşmasında Konya'da ülkü ocaklarına düzenlenen operasyona da değinen Bahçeli, "Siz, iktidarın emniyeti ve savcısı değilsiniz, milletin yanında olmalısınız. MHP'nin iktidarında bunlar olmayacak. 5 gün kaldı ya AK Parti'yi ya da milleti tercih edeceksiniz" dedi. 22 Temmuz'da teslimiyetçilerle, milliyetçilerin yarışacağını öne süren Bahçeli, sözlerini şöyle tamamladı: "Hangi partiye oy verirseniz verin, tarlada da olsan, yaylada da olsan sahilde de olsan mutlaka sandığa gidin. Hiçbir oy boşa atılmış tercih değildir. Oyunuzu mutlaka kullanın. Özelikle bu seçimde 3 milyonu aşkın gençte ilk defa oy kullanacak. Gençler sizlerde ülkenize, bayrağa, vatana sahip çıkıp 2023'de Türkiye'nin lider ülke olmasına katkı sağlamak için sandığa gidin."

AA

YORUMLAR 249
  • yavuz alptekin 16 yıl önce Şikayet Et
    onur ozturk edıtor tarafsız. yalakalık kotu bır huydur yapmana gerek yok ne yaptınız bu vatan ıcın soylesene edıtor e de akp ye de camur atmak kolay ama neden hıc yaptıgınız bır ıcraat varsa soylemıyorsun camur atman dogal cunku bu vatana yapmıs oldugunuz tek bır hızmet yok hortumcular 22 bankayı bosaltmalarına yardımcı olmak dısında rahsan elı kanlı katıller derken nıye sustunuz??sız degıl mısınız alı kıran bas kesen ne oldu delıkanlılıgınız..ben ızmıt lıyım sızın becerıksız yonetımınız yuzunden depremde 10 gun sonra geldı ılk yardım
    Cevapla
  • yavuz alptekin 16 yıl önce Şikayet Et
    onur ozturk e cevap yalakalıga gerek yok . ne yaptınız bu vatan ıcın soylesene edıtor e de akp ye de camur atmak kolay ama neden hıc yaptıgınız bır ıcraat varsa soylemıyorsun camur atman dogal cunku bu vatana yapmıs oldugunuz tek bır hızmet yok hortumcular 22 bankayı bosaltmalarına yardımcı olmak dısında rahsan elı kanlı katıller derken nıye sustunuz??sız degıl mısınız alı kıran bas kesen ne oldu delıkanlılıgınız..ben ızmıt lıyım sızın becerıksız yonetımınız yuzunden depremde 10 gun sonra geldı ılk yardım ekıbı bıze buralarda kımse sevmez sızlerı...
    Cevapla
  • yavuz alptekin 16 yıl önce Şikayet Et
    onur ozturk camur atmak kolay. ne yaptınız bu vatan ıcın soylesene edıtor e de akp ye de camur atmak kolay ama neden hıc yaptıgınız bır ıcraat varsa soylemıyorsun camur atman dogal cunku bu vatana yapmıs oldugunuz tek bır hızmet yok hortumcular 22 bankayı bosaltmalarına yardımcı olmak dısında rahsan elı kanlı katıller derken nıye sustunuz??sız degıl mısınız alı kıran bas kesen ne oldu delıkanlılıgınız..ben ızmıt lıyım sızın becerıksız yonetımınız yuzunden depremde 10 gun sonra geldı ılk yardım ekıbı bıze buralarda kımse sevmez sızlerı...
    Cevapla
  • ahmet HAKAN 16 yıl önce Şikayet Et
    . yani AKP zamanında terör cıkmadı MHP dönemimde neden terör bitirilmedi neden apo denen şerefsiz uçakta gelirken havaya uçurulmadı neden soruyom size hiçmi bu vatan evladı yok.. canlı bomba olup apoyu ucuracak var hemde çoooooookkkkkkkkkkkkkkkk...
    Cevapla
  • onur öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    en azından gavurdağı ülkemiz sınırları içinde ve gavurdağlı bir türk. editör buraya yumruk havaya (ee site taraflı olunca yalakalık yapmak lazım yayınlanması için :) en azından lider türkiye sınırları içinde ve türk olmakla övünüyor eyy onu eleştiren ABDül akapalılar en azından bu lider ben türk deelümm ben gurcuyummm demiyor.koskoca türkiye cumhuriyetinin başbakanı ben türk deyilim gürcüyüm diyor bunu neden görmezsünüz eyy arzı mevudcular bielderbergciler barzani kankileri eyy Amerikhan Kurduğu Partililer akapaya isim çokkk ama sansür uygulanır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail ordusu Gazze’deki BM binasını bombaladı
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler