İngiliz Kabinesi 'keş' çıktı

İngiltere'de esrar kullanımına ilişkin yasakları sertleştirmeye hazırlanan hükümette 8 bakanın, geçmişte esrar içtiklerini itiraf etmesi tartışma yarattı.

İngiliz Kabinesi 'keş' çıktı
İngiliz Kabinesi 'keş' çıktı
GİRİŞ 21.07.2007 10:20 GÜNCELLEME 21.07.2007 10:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Independent gazetesinin haberine göre İşçi Partisi Başkan Yardımcısı Harriet Harman, üniversite yıllarında esrar içtiğini kabul eden 8. bakan oldu. Harman, GMTV'de yaptığı açıklamada, üniversitede okurken bir ya da 2 kez esrar içtiğini, ancak daha sonra bir daha hiç denemediğini söyledi.

Harman'dan önce son olarak İçişleri Bakanı Jacqui Smith, 25 yıl önce üniversite yıllarında esrar kullandığını itiraf etmişti. 'Esrar kullanmaktan dersini aldığını' belirten Smith, İçişleri Bakanı olarak esrar tüketimi azaltmak için yasal düzenlemeleri uygulamaya koymakta kararlı olduğunu da vurguladı.

Gençlik yıllarında esrar içtiğini açıklayan kabine üyeleri arasında hazine, ulaştırma ve toplum bakanları da bulunuyor.


Gazeteport

YORUMLAR 1
  • SahinYilmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    Sabah Icki ile baslar, aksam keslikle biter. Yeni olay degilki. Bakin, bundan 3 Sene önce bir ihbar üzere Arastirmada, Alman Milletvekilleri Kokainci cikti. Polisin tespitine göre, tuvalet iclerine, kokain mikroskopik kücügünde Uyusturucu bulundu. Ilgin yani: her tuvalette, üstelik milletvekilelrinden baskalari giremeyen bir Bölgede, Meclis ´in icinde. Isterseniz birde Hollandaya bakin, orada acik acik HashHash vaadediliyor. Arkadaslar, bunlar böyle...kafayi cekip cekip bizi elestiriyorlar, cünkü biz onlardan degiliz. Allaha Sükür.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...
Türkiye’nin en kalabalık ilçeleri açıklandı