İzmir Buca'da patlama: 2 yaralı

İzmir'in Buca İlçesi'nde sabah saatlerinde meydana gelen patlamada ilk bilgilere göre 2 kişi yaralandı. Ağır yaralanan iki temizlik işçisinden birinin kolu koptu.

İzmir Buca'da patlama: 2 yaralı
İzmir Buca'da patlama: 2 yaralı
GİRİŞ 02.10.2007 08:51 GÜNCELLEME 02.10.2007 08:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bugün saat 07.50 sıralarında Buca İlçesi Şirinyer semtindeki Tansaş alışveriş merkezi önündeki çöp bidonunda patlama oldu.


İzmir'in Buca ilçesindeki patlamanın, temizlik görevlisinin Şirinyer'de bir alışveriş mağazasının yakınında bulduğu bir torbayı çöp kutusuna atmak istediği sırada, torbanın içinde bulunan patlayıcının infilak etmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi.


Alınan bilgiye göre, Buca Belediyesi ile anlaşmalı bir firmada temizlik görevlisi olarak çalışan Mustafa Özşefik (52), Menderes Caddesi'nde yol ve kaldırımları temizlediği sırada, Şirinyer Parkı ile yanındaki alışveriş mağazasının kesiştiği noktada bir torba buldu. Özşefik'in torbayı yol kenarındaki çöp kutusuna atmak istediği sırada torbada patlama oldu.


 Patlama nedeniyle Mustafa Özşefik ile yakınında bulunan ve aynı temizlik firmasında çalışan Metin Fayat (41) yaralandı. Temizlik işçileri, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan Özşefik'in ameliyata alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Metin Fayat'ın ise ayağından yaralandığı öğrenildi.


Patlamanın ardından olay yerine gelen çok sayıda sivil ve resmi polis ekibi, patlamanın meydana geldiği bölgenin çevre güvenliğini sağladı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü'ne bağlı uzman polisler, patlayıcının cinsinin belirlenmesi için çalışmalara başladı. Torba içindeki patlayıcının kim veya kimler tarafından bırakıldığının araştırıldığı bildirildi..

YORUMLAR 5
  • Mirza Budarnayev 16 yıl önce Şikayet Et
    bunlar iyi çocukların oyunları.. ya arkadaşlar erbakan ne alaka onu anlamadık :))))
    Cevapla
  • zulfikar 16 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Erbakan değil mi?. Zaten Erbakan değil mi ülkeyi bu hale getiren. İslama saldırıları arttıran kişi. Birde kalkmış bir ayağı mezarda olan bir kişiden meded umuyorsun. Kusura bakam ama Erdoğan da olan iman ve cesaret, Erbakan da yok bunuda bilesin. Tabi ki biraz firasetli isen...
    Cevapla
  • alper tunga 16 yıl önce Şikayet Et
    erbakan vaybeeee. erbakan dediğin şahıs kaddafinin önünde diz çökmüş biri.bu ülke terörden kurtulmak istiyorsa yakalanan ve öldürülen teröristin ailesini sınırdışı edecek başka yolu yok..
    Cevapla
  • doban öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    müslümanız allah için. kardeşim erbakanla yada başkalarınla olacak bi iş değil bu.öle ayıp tutması kolay çekiçlerle falan bu memlekete bu ülkeye askeri darbe gelmeden işler hiç bir zaman halledilemiyecektir.devletimiz doğuda pkk denen kalleşlerle savaşırken sizin gibi erbakancılar hala başörtüsü denen boş boş konularla ilgileniyor allah aşkına bırakın bu işleri bakın baş örtüsü konusunla uğraşırken sizler diğer yandan türk askerleri müslümanlarımız şehit oluyor açın gözlerinizi...
    Cevapla
  • İzzet DEMİR 16 yıl önce Şikayet Et
    ERBAKAN NEREDESİN GEL ARTIK. Yeter artık. Hocam olsaydı terör örgütü bu kadar aktif olabilir miydi. Geldiği ilk gün çekiç gücü kovmuştu. Amerikadan müslümana dost olmaz. Onlara benzemeye çalışan onlardandır(Hadis) Nerede bizim müslümanlığımız ey müslümanlar. Hayra hizmet eden hayrı işlemiş gibidir. Şerre hizmet eden şerri işlemiş gibidir.(Hadis) Size Kitaptan sünnetten bahsediyoruz yine kabul etmiyorsunuz. Sütümüze tamamen su katmayalım ey müslümanlar. Gayril mağdubi aleyhim veladdaallin amin diyen biziz başkası değil. Helebirbakmeale
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Fitch Ratings'den Türkiye açıklaması: 'Atılması gereken adımlar var'