Dört öğrencinin kendisi yalanladı

Amasya Kız Meslek Lisesi pansiyonunda kaldığı iddia edilen 4 kız öğrenciye dini baskı yapıldığı ve bu yüzden okullarından ayrıldığı şeklindeki haberler yalan çıktı.

Dört öğrencinin kendisi yalanladı
Dört öğrencinin kendisi yalanladı
GİRİŞ 22.11.2007 18:15 GÜNCELLEME 22.11.2007 18:15
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Amasya Kız Meslek Lisesi pansiyonunda kaldığı iddia edilen 4 kız öğrenciye dini baskı yapıldığı ve öğrencilerin okuldan bu baskılar nedeniyle ayrıldığı şeklindeki bazı basın yayın organlarında çıkan habere Amasya'da tepkiler devam ediyor.

Amasya Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Şahin Gümüş yaptığı açıklamada, amacı milletine, bayrağına, öz değerlerine sahip, teknolojik bilgilerle donanımlı bir gençlik yetiştirmek olan eğitim camiasına yapılan çirkin iftirayı nefretle kınadıklarını belirtti.

Resmi inceleme sonucunda sözde dini baskılar nedeniyle okuldan ayrıldıkları iddia edilen H.D., G.D., Ş.C., Ş.D. isimli 4 kız öğrenci ile ilgili haberlerin tamamen düzmece olduğunu, ortaya çıkan bu haberin üzüm yemekten ziyade bağcıyı dövmek olduğunu tüm insanların gördüğünü belirten Şahin Gümüş, 'Gerek sendikamızın yaptığı, gerekse resmi kanallarca da yapılan incelemelerde olayda adı geçen H.D., G.D., Ş.C. isimli kız öğrencilerimizin pansiyonda hiç kalmadıkları, ayrıca Ş.D., isimli öğrencinin de öğrencilere namaz kılmaları ve kapanmaları yönünde baskı yaptığı öne sürülen okul pansiyonundan sorumlu müdür yardımcısı Özlem Y.'nin göreve başladığı 1 Ekim 2007 tarihinde okuldan ve pansiyondan ayrılması olayın iftira boyutunun apaçık delilidir' dedi.

İHA

YORUMLAR 17
  • bünyamin kılınç 16 yıl önce Şikayet Et
    alıştık artık. bu haberi ilk okuduğumda kesinlikle uydurmadır demiştim.ve gerçektende uydurmaymış.fazla söze ne hacet alıştık artık...
    Cevapla
  • melike kurnaz 16 yıl önce Şikayet Et
    neden korkuyorlar anlamıyorum. ALLAH diyenden,namazdan,abdestten, türbandan neden bu kadar çok korkuyorlar anlamıyorum,türban yüzünden nerdeyse darbe yaptı yapacak olanlarıda anlamıyorum ..ya bi taraflar yanıyor yıkılıyor korkmayın gerçek müslümandan kimseye zarar gelmez asıl Allah demiyenden korkacaksınız oda pkk ne yapacaksanız oraya yapın size olan eski güvenimiz yerine gelsin...medya deseniz ayrı böle yalan haberler ile uğur dündan bile yıllardır yaptığı ii işlere sünger çekti..hatırlıyorsanız
    Cevapla
  • melike kurnaz 16 yıl önce Şikayet Et
    neden korkuyorlar anlamıyorum.
    Cevapla
  • Emin özdemir 16 yıl önce Şikayet Et
    %15 i sevindiren gazeteler. Bu gazeteleri milletin çoğu alır ama bunlar %15 lik kesimine hizmet ederler.Hâlâ utanmadılar attıkları çamurlar dağ oldu!
    Cevapla
  • molla kasım 16 yıl önce Şikayet Et
    Çamur Adamlar. Adamlar işi iyi öğrenmişler. At iftirayı çamuru çekil geri nede olsa izi kalır. Yıllarca utanmadan bu taktiği uyguladılar ve ne isterlerse elde ettiler. Birileri doğru olmadığını bile bile bu bilgileri not defterine kaydetti. Günü geldinmi kullanma derdine düşer. Karşımızdakiler Necip Fazıl\'ın deyimiyle \"Çukur adamlar\" Allah bu millete sabır versin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Brezilya'da felaket! Hükümet korkunç bilançoyu açıkladı
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor