Kedi farelere annelik yaparsa Video

Zonguldak'ta fareleri yakalaması için ahıra kapatılan kedi, anne fareyi yakaladı ama yavruları ortada bırakmadı. Kendi yavrularının yanında fare yavrularını da emzirip, koruyor.

Kedi farelere annelik yaparsa Video
Kedi farelere annelik yaparsa Video
GİRİŞ 04.12.2007 00:12 GÜNCELLEME 04.12.2007 00:12
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Zonguldak'ta Zeynep Erdoğan'a ait 'Tantu' isimli 3 yaşındaki kedi, kendi iki yavrusunun yanı sıra 3 fare yavrusuna da annelik yapıyor.

Anne fareyi yakaladı ama yavruları ortada bırakmadı

Yavru farelerin annesini ve ahırdaki diğer fareleri yakalayarak öldüren kedi, annesiz kalan yavru fareleri kendi yavrularıyla birlikte büyütüyor.

Kendi yavrularından ayırmıyor

Yavru kedilerle birlikte oynayıp, anne kedinin koynunda yatan fareler, kendileri gibi yavru olan kedilerle de anne kedinin sütünü paylaşıyor. Emzirdiği fareleri koruyan Tantu, yuvadan uzaklaşan fare yavrularını da kendi yavruları gibi taşıyarak, yeniden yuvaya götürüyor.

Zeynep Erdoğan'ın süt vererek beslediği anne kedi, kimi zaman da çevre evlerdeki fareleri avlayarak, yavrularını ve fareleri besliyor.

Sahibi şaşkın

Ahırdaki fareleri yemesi için Tantu'yu ahıra bıraktıklarını söyleyen Zeynep Erdoğan, kedinin yanında yavru fareleri görünce çok şaşırdığını belirtti. Erdoğan, 'Tantu kısa süre önce doğum yaptı. Ahırdaki fareleri görünce, Tantu'yu ahıra kapattık. Tantu, anne fareyi yedi ama şimdi fare yavrularına annelik yapıyor. Yavru fareler, kedinin üzerinde geziniyor, sütünü emiyor. Emzirdiği gibi onlarla oynuyor, uzaklaştıklarında ise yeniden yuvaya geri götürüyor. Farelerin annesini ve diğer fareleri yemiş ama onlara dokunmuyor. Annelik iç güdüsüyle onları besleyip büyütüyor' dedi .

YORUMLAR 15
  • veysel kırmiç 16 yıl önce Şikayet Et
    . İşte ilahi kudret ALLAH cc bu yavru fareleri düşmanının elinde bile besletiyor.Oyavru farelerin yaşayacak günleri varmış İlahi Kudret de bu yavruları baş düşmanlarının yanında büyütüyor.Haşa teşbihte hata yoktur inş. ama yinede örnek vereyim Hz. Musa (a.s.) ve firavun gibi
    Cevapla
  • ömer çetin 16 yıl önce Şikayet Et
    ttuuuuuuuu!!!...... yazıklar olsun senin gibi kediye! ailenin yüz karası! derlerdi heralde diğer kediler bunu görseydi:))))))
    Cevapla
  • hakan kadıoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    masal. hani vardırya türkçe yazıyom kimse dalğa geçmesin hanzelve kratel kardeşler buda ona benziyor baktı doyumluk değil tadımlık ne gerek var dedi besliyor sonra malum hehe
    Cevapla
  • Faruk GEDİK 16 yıl önce Şikayet Et
    Kör kurdun Rızkını veren Allah.... Eski bir hikaye vardır Sürüsünden ayrılan bir koyun bir mağaraya girer, orada bulunan kör bir kurdu emzirir ve geri döner. bunu gören çoban da Kör kurdun rızkını ayağına getiren Allah benim rızkımı da ayağıma getirir der ve işi bırakır :) Gerçekten de Allahın vaadi var bu konuda. Herkes kendine nasip olan rızkı yemeden gitmiyor. kendimize bakalım. Ne kadar rızıklıyız? Ve Rızkımız her zaman ayağımıza geliyor. Ama biz o nankör dediğimiz kedi kadar bile şükür sahibi değiliz orası da ayrı bir konu..
    Cevapla
  • Yılmaz Çelik 16 yıl önce Şikayet Et
    Cenab-ı Hakk\'ın kuvvetinden korkalım. Allah\'ın yüce, tahmin edilemez düzeninin bizlere bir gösterisi, bir mucizesidir. İmanımıza dikkat edip, kuvvetlendirmeliyiz vesselam.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır