Ergenekoncular, PKK ile bağlantılı çıktı

Terör örgütü Ergenekon'un, yapılacak terör eylemlerini PKK'nın derin kolu olarak adlandırılan TAK'a (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) ihale ettiği ortaya çıktı.

Ergenekoncular, PKK ile bağlantılı çıktı
Ergenekoncular, PKK ile bağlantılı çıktı
GİRİŞ 27.01.2008 17:06 GÜNCELLEME 27.01.2008 17:06
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Hürriyet gazetesinin iddiasına göre terör örgütü üyelerince Ankara'da gerçekleştirmesi ön görülen 2 kritik suikast planı son operasyondaki belgeler arasında ortaya çıktı.


Krokisi çizilen eylem planlarının öncesi, sonrası, etkileri ve eylemler sonrasındaki hareket tarzları şeklinde de yazılı dökümanların bulunduğu bildirildi. Her 2 eylem planı ile ilgili PKK'nın derin kolu olarak adlandırılan TAK'la (Kürdistan Özgürlük Şahinleri) bağlantılı 3 kişinin kullanılacağı belirlendi. Krokisi bulunan bu eylem planlarından ilkinin, Ankara'da Hava Kuvvetleri ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı arasındaki geçiş güzergahında bulunan bir köprü olduğu tespit edildi. Plana göre burada bomba yüklü bir otomobil havaya uçurulacaktı.

YORUMLAR 10
  • ahmet beşer 16 yıl önce Şikayet Et
    HANİ VATAN MİLLET SAKARYAYDI. Dün barıyorlardı şehitler ölmez vatan bölünmez diye şakşakcılar bağırsanıza vatanı kimler bölecekmiş görün vatan millet sakarya demekki sıkıştıklarında pkk lıda oluyorlar ne hikmetse.
    Cevapla
  • Necmettin Yavuzlar 16 yıl önce Şikayet Et
    . Mesele kardesleri birbirne dusurmek. PKK\'yi Amerika\'nin kontragerillaci derinlere 12 Eylul sonrasinda kurduttugunu biliyoruz. Bravo, kim milliyetcilik yaparsa bunlarin ekmegine yag surer.
    Cevapla
  • patrona halil 16 yıl önce Şikayet Et
    olay budur. yıllardır söylüyoruz pkk bir kürt hareketi değildir diye ama kime anlatacaksın.bu ergenekoncuları biraz daha sıkıştırsan neo-con bile çıkabilirler.
    Cevapla
  • Türker Öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    Adamlara bak!!!!!!. Bu ergenekoncuların bulaşmadığı pislik kalmamışşşşş,birileri hala burda savunuyor,onları da içeri tıkmak lazım aslında(topyekün temizlik,aponun yanına gönderelim birbirlerini yesinler)Bu güzelim vatana yaptıklarına bakarmısınınız?
    Cevapla
  • Koma ALEMDAR 16 yıl önce Şikayet Et
    pkk neymiş be.... Way be.bu pkk neymiş herşey ile bağlantısı çıkıyor. Bu ülkede işler böyle.İçinden çıkılamayacak bi olay oldusu pkk yı ortaya atıp bitirmeye çalışıyorlar.hakkaten artık size acıyorum...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
Bakanlık resmen açıkladı! İstanbul, Ankara ve İzmir'de başıboş köpeklerin korkunç sayısı