Kitapsız kahvehaneye ruhsat yok

Adıyaman Valisi Halil Işık, kitap okuma alışkanlığının tüm kesimlere kazandırılması amacıyla bundan sonra kitap okuma köşesi oluşturmayan kahvehane ve kıraathanelere ruhsat verilmeyeceğini açıkladı.

Kitapsız kahvehaneye ruhsat yok
Kitapsız kahvehaneye ruhsat yok
GİRİŞ 01.02.2008 15:25 GÜNCELLEME 01.02.2008 15:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı'nca Türkiye genelinde başlatılan Türkiye Okuyor Kampanyası Adıyaman'da da başlatıldı.


Adıyaman Valisi Halil Işık, Türkiye Okuyor Kampanyası ile kitabın önemi, hayatımızdaki yeri, kitap okumanın kazançları anlatılarak, okuma alışkanlığının kazandırılması ve bu alışkanlığın geliştirilerek kitabın gündelik hayatımızın bir parçası haline getirilmesinin hedeflendiğini söyledi.


(Cihan)

YORUMLAR 2
  • emre vural 16 yıl önce Şikayet Et
    kıraathane işletmecisiyim. Ben kahtada kıraathane işleten bir esnafım sayın valimizin haberini okuyunca bir hayli duygulandım ve sevindim yalnız burda gözardı edilmemesi gereken bir gerçek daha var kıraathanelerde kumar oynatılmaması sayın valimiz bunun icin farklı çözümler bulabilirse eğer çok daha makbul olur her geçen gün yüzlerce ailenin kumar illeti yüzünden aç kaldığını hepimiz çok iyi biliyoruz kumar ile birlikte tefecilik gelişiyor sayın valimden ricam çok acil bir çözüm istiyorum ( kıraathanelere camera takalim)
    Cevapla
  • Şerif KARADAŞ 16 yıl önce Şikayet Et
    güzel uygulama ama.... Güzel bir fikir. İnşallah tutar ve Türkiye\'nin her yerinde kısa sürede uygulanır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'den İsrail'i çıldırtan karar! Sevkiyat tamamen durduruldu! İpler gerildi...
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!