Operasyon tarihi nasıl sızdırıldı?

PKK'ya karşı başlatılan geniş kapsamlı kara harekatı bütün hızıyla sürerken Youtube'a İsviçre'den yüklenen bir görüntü harekatı 48 saat öncesinden deşifre etti. Youtube'daki görüntü:

Operasyon tarihi nasıl sızdırıldı?
Operasyon tarihi nasıl sızdırıldı?
GİRİŞ 23.02.2008 10:15 GÜNCELLEME 23.02.2008 10:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış
PKK'ya karşı başlatılan geniş kapsamlı kara harekatı bütün hızıyla sürerken Youtube'a İsviçre'den yüklenen bir görüntü harekatı 48 saat öncesinden deşifre etti.

 

PAŞA'YI DİNLEMİŞLER

 

Youtube'a 19 Şubat'ta yüklenen bir video kafalarda soru işaretleri oluşturdu. 'Cnksari' rumuzlu kullanıcının gönderdiği 'Tugg. Münir Ertan'dan şok açıklamalar' başlıklı videoda, Genelkurmay Başkanlığı Elektronik Sistemler Komutanı Tuğgeneral Münir Ertan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydı yayınlanıyor.

 

Ses kaydında PKK'nın K.Irak'taki kamplarına yapılan son hava operasyonlarında bugüne kadar sadece 5 teröristin öldürüldüğü iddia edilip gerçeklerin kamuoyundan saklandığı savunuluyor. En çarpıcı bölüm ise görüntünün 4. dakikasında. Çünkü meçhul ses harekatın 20-22 Şubat tarihleri arasında başlatılacağını belirtiyor.

 

Kayıtta ayrıca 9 Ocak’ta Genelkurmay Başkanı Org. Büyükanıt'ın GES Komutanlığı'nı ziyaret ettiği, bu ziyaret sırasında ölü sayısı konusunda bilgi aldığı belirtilerek, '16 ve 18'indeki bombardıman ve kara harekatından sonra basına açıklama yapacaklar, tutarlı bilgi arıyorlar. Biz açıkça 5 kişinin öldüğünü, toplam 8 teröristin yaralandığını söyledik. Bildiride ölü sayısı açıklayamadıkları için çok sayıda adamın etkisiz hale gelebileceğini söylediler' ifadesine yer veriliyordu.

 

EN KRİTİK KOMUTANLIK

 

İsviçre'den YouTube'a üye olan bu kişilerin harekat tarihini nasıl öğrendikleri merak ediliyor. Bu arada Mehmetçik'in Irak'a yapacağı harekatın tarihini veren bu hainlerin aynı zamanda görevi 'elektronik istihbarat' olan komutanlığa nasıl sızdıkları, komutanın sesini nasıl kayda aldıkları sorusuna da cevap aranıyor.

 

YORUMLAR 7
  • ibrahim sözüpak 16 yıl önce Şikayet Et
    BANA ASKER DÜŞMANI DİYORSUNUZ. Ama ben mehmetcikler muhammedcik iken onların ayağının tozu olmayı şeref sayarım. ama rütbelilere bakın cumhuriyet gazetesini ayakta tutanlar onlar. şemanistler onlardan. islama ne kadar düşman çıkıyorsa onlardan. istiklal marşına peygambere hakaret onlardan daha ne sayayımyetmezmi. benim mehmedimi pkk ya satan onlar dedim herkes krşı çıktı.8 asker konusunda yazı yazdımherkes düşman kesildi ama haklı çıktım.çünkü bunların ciğerini öğrendik. vesselam.istisnalar kaideyi bozmaz
    Cevapla
  • DELTA GRUP 16 yıl önce Şikayet Et
    SENARYOLAR-2. TSK 28 sürecinde önce ve sonrasında belli bir etnik mezhebin yuvası haline getirildi. Tansu çiller döneminde Şamda Apoya yapılacak bombalı saldırı ihbar eden, şamdaki askeri ateşeyi tel.den arayarak açık açık konuşarak suriye istihbaratına bilgi veren TÜRK-BAASÇI Satılmış Komutanıda unutmadık. TSK bu yayın sonrasında içinde temizlik yapmalıdır. Göreceksiniz bu yayından en fazla nemalanan birincisi PKK ikincisi BAAS zihniyeti ulasalcı sivil ve askerler olacaktır.Komuta kademesini dönük yıpratma hareketidir
    Cevapla
  • DELTA GRUP 16 yıl önce Şikayet Et
    SENARYOLAR. 1 ) Mevcut teknoloji ile paşanın normal tel.konuşmaları kaydedildi bilgisayar ortamında yeniden hazırlandı.Bunu PKK değilde gizli destek veren dost bildiğimiz istihbarat servisi PKK servis yaptı. Amaç her iki tarafıda çalışarak birbirine kırdırmak. 2 ) Gerçekten GES komutanlığına sızma var.Geçen bir int.sitesinde Rütbeli subayların sol ve pkk örgütleriyle yakınlıklarından bahsediliyordu.Bahse konu şahışların hepsine tek tek baktım muhakkak bir irtibat var.Eğer böyle birşey varsa bu hepsinden tehlikeli...
    Cevapla
  • yeliz erkan 16 yıl önce Şikayet Et
    editör yorumlar gözükmüyor lütfen kontrol. bu açıklamalar gerçekse şayet biz bittik şehitimiz daha fazlaya 3 5 ne demek allahım sen yardımcımız ol kime güveneceğimi şaşırdık artık iç düşmanlıklar başlayacak hala aklım almıyor 5 ölü hepsi gebersin
    Cevapla
  • Adalet Özüdoğru 16 yıl önce Şikayet Et
    ÇOK ANORMAL BİR KOMPLO.. Adam telefonda konuşmuyor,televizyonda konuşuyor yada geniş bir ortamda kalabalıkta konferans veriyor gibi.Nerede dinleme yapılmış?Eğer böyle bir ortamda; tv.yada konferansta söylendiyse herkes duyardı.Kuyruk acısı olanların uydurduğu haber.Böyleyse neden operasyonların hemen arkasından yayınlanmadıda kara harekatı beklendi.Ulusalcı+P-KAKA Çapulcularının işbirliğini yansıtıyor bu haber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Okan Buruk, Hakim Ziyech'i duyurdu!
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!