Erkeği ayağından tanıma kılavuzu

Erkeklerin karakter analizini ayaklarından yapabilir misiniz? Yapanlar varmış! Araştırmacılar hep kadınları inceleyecek değil ya, bu kez erkekleri yatırmışlar masaya!

Erkeği ayağından tanıma kılavuzu
Erkeği ayağından tanıma kılavuzu
GİRİŞ 01.03.2008 10:42 GÜNCELLEME 01.03.2008 10:42
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uzmanların ilk iş ayaklarına bakmak olmuş ve ayağın profilinden erkeklerin maceracı mı, evcil mi, yalancı mı olabileceği saptanmış. Kadınlara da erkeğin ayağına bakıp karakter analizi yapmak kalmış!


İngiliz araştırmacı Jane Sheehan, erkeklerin ayak tabanlarındaki izlerden ve parmak şekillerinden cinsel dürtülerinin açığa çıktığını söyledi.


İşte erkek ayaklarının anlattıkları:

Başparmak

Etli ve büyükse sizi kendinden daha çok düşünür. Samimi ve sadıktır. Başparmak genişledikçe, o kadar çok sırlarını sizinle paylaşır. Ancak; sadece üstteki kemiği büyükse soğuk bir kişiliğe sahip olur.

Taban

Taban oyuğu az olan erkekler yalnız kalamaz. Sosyal desteğe ihtiyaçları olur. Düztabanlar ise kararsızdır. Sık sık partner değiştirir.


Parmak uçları

Bükük bir şekli varsa yalan söylemeye oldukça yatkın anlamına gelir. Hatta yalan söylediklerinde de parmaklarının uçları kıpırdar.


Küçük ayak parmağı


Küçük ayak parmaklarını diğer parmaklarından ayrı olarak oynatabilenler maceraperestir. Bu tür erkekleri elde tutmak ve sıkılmamasını sağlamak için sürprizler yapmalısınız.

Ayak büyüklüğü

Taraklı ve büyük ayaklara sahip olan erkekler aldatmaya yatkındır. Küçük ayaklı erkekler daha tehlikelidir. Aldatmayı bir alışkanlık haline getirirler. Güzel kadınlara düşkündürler.


(Bugün)

YORUMLAR 8
  • Ben kendim 16 yıl önce Şikayet Et
    Sayin editor ;. Bu haberin faldan farki yok. Fal ise seytan isi bir pisliktir. O kalplerimize olmadik kisilere karsi vesvese ve kin verir. Iyi bir insani parmaginin sekliyle kotuleyen veya kotu bir insani yucelten bu haber muslumana yakismamaktadir.
    Cevapla
  • erdem can 16 yıl önce Şikayet Et
    olmadı yine. haberin tamamını okumadan yorum yapmıştım. Şimdi okudum ve bir soru: Ayakların büyük ve küçüklüğüne göre analiz yapılmış. Orta büyüklüktekiler ne olacak? kaç numara olursa küçük kaç numara olursa orta veya büyük oluyor. bu bilimsel yumurta buna da cevap veriyor mu? Teşhis ve analizleri başka uzuvlarımız üzerinde yapmış olsaydı sanırım daha sağlıklı olurdu sayın analizci...))
    Cevapla
  • Ali Candan 16 yıl önce Şikayet Et
    Boş işler bunlar. Şeklen çok benzeseler de, yumurta ikizlerinin bile özellikleri birbirinden farklı oluyor. İnsanları, görünüşlerine ya da vücut özelliklerine göre ayırmaya, anlamaya çalışmak bence gereksiz.
    Cevapla
  • şamil yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    TELE VOLE DEĞİLMİ BU. Bu haberi yapanların işi şeytan gibi yanlış önerme ve yönlendirmelerle insanları saptırmak.Ey Müslüman ekmeği ile beslenen Haber 7 com.cular ne demek,aldatma,partner değiştirme,yok seksilik gibi zina kavramları,yoksa bu haberleri yaygınlaştırmak hoşunuzamı gidiyor,yada maniplasyonun farkındamı değilsiniz,yada editör diye oraya oturttuğunuz çocukların kavram ve sosyal,siyasi litaratürden haberimi yok.Her neysede hoşuma gitmiyor bu yönlendirme yalancıkları.GERÇİ MUKADDES DÜĞME ELİNİZDE BU ELEŞTİRİYİ İSTERSENİ
    Cevapla
  • tugay galip 16 yıl önce Şikayet Et
    yok uymadı bana:). ya benim ayağım taraklı ama ben aldatmam hocam yok uymadı bu bana.ama ilginç bi haber:)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Altay'dan sessiz sedasız öğrencilere yıllık 126,5 milyon TL destek
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var