Kaleci Volkan da hat-trick yaptı

Hat-trick kavramı sadece golcüler için geçerli sanılırdı ama David ikide kalıp Had-trick yapamayınca maç uzadı ve ilk iki golde hatalı olan Volkan yaptığı hat-trick ile milyonları zıplattı

Kaleci Volkan da hat-trick yaptı
Kaleci Volkan da hat-trick yaptı
GİRİŞ 05.03.2008 07:44 GÜNCELLEME 05.03.2008 07:44
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Kaleci Volkan dün yediği iki hatalı gol sonrası 'kaleci nasıl başlarsa maçı öyle bitirir' inancçını kökünden yıktı.

Davit hat-trick yapsa maç uzatmaya gitmeyecekti ama olmadı, Fenerbahçe'nin Avrupa golcüsü ikide kaldı.

Ama uzatmalarda gecenin kabus gibi başlamasını sağlayan Volkan kalesinde devleşti ve yaptığı üç muhteşem kurtarış ile hat-trick yaparak milyonları sevince boğdu...

Volkan maçtan sonra kendisini affettirebilmek için maçın penaltılara kalması için dua ettiğini söyledi...

Penaltıları görüntülü seyretmek ve Volkan'ın geniş açıklamasını görmek için bu linki kullanabilirsiniz


(Haber 7)

YORUMLAR 17
  • Çakır Yazıcı 16 yıl önce Şikayet Et
    Volkan\'ı motive eden kim?. Penaltılar öncesi Volkan\'a Ahmet Çakar\'ın bikini giyme arzusu iletilmiş. O da sağolsun bu arzusunu boş çevirmedi.
    Cevapla
  • ali sözen 16 yıl önce Şikayet Et
    Dua. Bir Galatasaraylı olarak penaltı atışları bitinceye kadar dua ettim Volkan kardeşime.Hepinize teşekkür ederim.Bu sevinci yaşattığınız için Fenerli futbolcu kardeşlerim.
    Cevapla
  • duydainanma 16 yıl önce Şikayet Et
    volkan harikasın. evet maçın başında çok kötü 2 gol yedi, ama sonra daha zoru başardı. volkan penaltılara kalmasını istemiş.. en iyisini yaptı. kendi hatalarıyla yüzleşme cesareti, inancıyla birleşince bize turu getiren adam oldu. bu arada gs maçından sonra volkan milli takımı bıraksın diyenler, önce kendi oyuncunuzun karakterine (lincoln) bi bakın, sonra da yüzünüze kese kağıdı geçirip oturursunuz artık.
    Cevapla
  • Haldun Demircialioğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Başarılar. Fener Sevilla\'dan daha iyi oynadı. Volkan\'ın yediği hatalı goller olmasa maçı uzatmalara bırakmadan alırdı. Zevk ve haycan veren bir oyun oynuyor Fener. çeyrek finalde başarıları diliyorum. Not: Volkan\'ın başına gelen her kalecinin başına gelebilir. Ona yüklenmek bence haksızlık. Hem kendisini fazlasıyla affettirdi. Allah iyilerin yardımcısıdır.
    Cevapla
  • Deniz Erman 16 yıl önce Şikayet Et
    Tebrikler Fenerbahçe... Arkadaşlar bu bir başarıdır.. Galatasaray bu başarıları yaşadığında hepimiz sahiplendik sevindik. Çünkü Galatasay\'la birlikte Türk futbolu da kazanmıştı yine dün akşam Fenerbahçe ile birlikte Türk futbolu da kazandı.. Yobaz düşünceleri bir kenera bırakın artık, dün akşam maç izlediğim ortamda Sevilla gol attığında alkışlayanları yobazları gördüm, uluslar arası arenada yer alan her takım bizi yani Türkiye\'yi temsil ediyor.. Fb\'yi tebrik eden Gs\'lileri de ben tebrik ediyorum..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle