Ankara kulislerini karıştıran iddia

Ankara kulislerini sarsan iddia. Prof. Erdoğan Teziç, Prof. Süheyl Batum ve Prof. Necmi Yüzbaşıoğlu bir rapor hazırlayarak Yargıtay Başsavcılığına verdi. Bakın niye?

Ankara kulislerini karıştıran iddia
Ankara kulislerini karıştıran iddia
GİRİŞ 24.03.2008 11:30 GÜNCELLEME 24.03.2008 11:30
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Ankara kulisleri müthiş bir iddia ile çalkalandı. Samanyoluhaber.com’un haberine göre, Eski YÖK Başkanı Erdoğan Teziç, Bahçeşehir Üniversitesi eski rektörü Prof. Dr. Süheyl Batum ve eski YÖK üyesi Prof. Dr. Necmi Yüzbaşıoğlu bir rapor hazırlayarak Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına verdiler. İddialara göre, raporda AK Parti hakkında açılan kapatma davasıyla ilgili ek iddianame hazırlanması gerektiği belirtiliyor.

İDDİANAMEYİ GÜÇLENDİRME ÇABASI MI?

İddianameyi oldukça güçsüz bulan bu isimlerin, hazırladıkları raporla AK Parti’yi kapatmak için yeni hukuki gerekçeler öne sürerek iddianameyi güçlü gerekçelere dayandırmayı hedefledikleri öne sürüldü. Bir başka iddiaya göre ise raporun amacı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Yüce Divan’da yargılanmasını sağlamaktı. Ancak Prof Dr. Yüzbaşıoğlu kulislerde dolaşan bu iddianın ‘doğru olmadığını’ söyledi. Batum ve Teziç’le 4 yıldır bir araya gelmediklerini öne süren Yüzbaşıoğlu ‘Bu raporla bizim hiçbir ilgimiz yoktur’ dedi.

YORUMLAR 34
  • enginazaklı 16 yıl önce Şikayet Et
    SUHEYL BATUM BAŞÖRTÜSÜNE SIKMABAŞ. diyor.bir ALLAHın kuluda lafı ağzına tıkmıyor.bu sıkma başları rahat bıraksın kendisininde çok hoşuna gideceğine eminim.gerçekten ben bu güne kadar niye karşı çıktım diyecektir.
    Cevapla
  • hakan er 16 yıl önce Şikayet Et
    kaprisli olmak. Nediyelim ALLAH bizi bu iftiracılardan korusun sonucu bekliycez yargıtayın vereceği karar çok önemli demokrasiyemi yoksa kaosamı karar çıkacak
    Cevapla
  • cagdas turkoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    yangindan mal kaciriyolar sanki.... Eminim bir pislikleri var ve telasa kapildilar.Ak Parti bunlarin partiyi kapattirmalarini bekleme ve hukuki butun yollarini dene, cunku bunlarin suclari cok buyuk ve aciga cikacagini biliyorlar,onun icin ortaligi bulandirmaya calisiyorlar.
    Cevapla
  • ahmet bafralı 16 yıl önce Şikayet Et
    rezillik insan boyu. yeter kardeşim bu nedir ya. devleti kim yönetiyoo.. ilhan selçuk ,sabin kanadoğlu, perinçek,teziç ve bunlar gibi totoşlar mı yoksa hükümet mi. bu ne terbıyesızlık...rezillik diz boyunu geçmiş, boyumuzu aşmış be bu şekilde yaşıyoruz.. valla da billa da beni akp li yaptılar. başbakanı fenerli olduğu için tutmuyordum ama.. artık isterse rum takımı tutsun farketmez.. sonuna kadar r.t.erdoğan. ve tabiki a.gül...
    Cevapla
  • cagdas turkoglu 16 yıl önce Şikayet Et
    TELAS-ANAFARTALAR. Bunlarin bu telas icerisinde olmalari aceba gecen seneki ANAFARTALAR olayindada bir parmaklari varmiydi diye dusunuyorum?Hani 7 kisinin oldugu 100 lerce yaralinin oldugu patlama. Aceba kendilerinin dedigi gibi ortamimi hazirliyolardi darbe icin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kariye'de 79 yıl sonra ilk ezan heyecanı! Açılışını Başkan Erdoğan yapacak
Ankara'nın ambargosu İsrail ve dünyayı salladı! Manşeti attılar...