28 Şubat'ın asıl kazananı Mutlu

28 Şubat'ın kudretli Genel Yayın Yönet-meni Zafer Mutlu, dönemin Maliye Bakanı'nı kafalayıp Hazine'nin 210 bin metrekare arazisine kondu. Mutlu, tapu için yeni oyun çeviriyor.

28 Şubat'ın asıl kazananı Mutlu
28 Şubat'ın asıl kazananı Mutlu
GİRİŞ 24.04.2008 11:50 GÜNCELLEME 24.04.2008 11:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış
Kudretli genel yayın yönetmeni!
Zafer Mutlu, 28 Şubat postmodern darbesinin kudretli Genel Yayın Yönetmeni'ydi. Darbeyi haftalar öncesinden haber alan da tankların nerede yürüyeceğini bilen de oydu. Aynı süreçte andıçlar doğrultusunda kendi yazarlarını kovan da... Mutlu'nun darbecilere olan aşkının nedeni ise başkaydı. Şeytani planı için önce dönemin Maliye Bakanı Nami Çağan'ı 'kafalamayı' başardı.

210 dönümlük arazi sadece 31 bin YTL
Bakan Çağan, Eyüp Belediyesi sınırları içindeki Kemerburgaz'da bulunan 210 bin metrekare arazinin kullanım hakkını sadece 31 bin YTL karşılığında Mutlu'ya verdi. Mutlu da altın değerindeki arazinin üzerine kızı Zeynep Mutlu adına eğitim tesisi kurdu. Ancak burası İSKİ'nin su havzasındaydı ve ruhsatı olmadığı için kaçaktı. Belediye, tahsisin iptali için tam 17 dava açtı.

'İSKİ'nin hemen yıkması lazım'
Ancak kaçak arazi üzerinde binalar, sosyal tesisler ve diğer yapılar bulunuyordu. Belediye yetkilileri, inşaatın her aşamasını olay yeri tespit tutanağıyla belgeledi ve yasal süreci başlattı. Yetkililer, havza içerisinde kalan binaların İSKİ tarafından bir an önce yıkılması gerektiğini söyledi.

Demirel'i bile devreye soktu
Zafer Mutlu, davalık olan araziyle ilgili sorunları aşabilmek için dönemin Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel başta olmak üzere bakanlar, milletvekilleri, vali ve belediye başkanlarının da aralarında bulunduğu birçok hatırlı kişiyi devreye soktu.
YORUMLAR 8
  • ayhan birol 16 yıl önce Şikayet Et
    Zafer mutlu mu ? çok mutlu çoook!. Üzülmeyin sinirlenmeyin sonuna bakın siz... Karun dan zengin, Firavundan ve nemruttan daha mı kudretli? Yesin bakalım; nereye kadar yiyecek? Sonunda gideceği yerde o kalıbına gereken muameleyi görecek. cenazesinde imamlık yapacak hocaya üzülürüm sadece... Cemaat nasıl bilürsüz???
    Cevapla
  • ahmet arslan 16 yıl önce Şikayet Et
    yakışır koçumuza. Bu ne hırs ,dünyalık toplamak bir ömrü böyle bitirmek. aslında cumhuriyet gazanımlarına bir halel getirmedikten, laikliği gizlice imha derdi olmadığından \"kamu malını çalabilir-zimmetine geçirebilir raporları var bunlar o kadar çok ki ??? \"TIMAR SİSTEMİNE GEÇİLMELİ\"hemide derhal. yoksa memleket duygusunun gidecek bu tip mali büyüklükleri ele geçirenlerin ülkesi olacak bu ülke. yaani bu ülke her vatandaşının olmalı. \"inceleyiniz TIMAR sistemi\"
    Cevapla
  • celal okur 16 yıl önce Şikayet Et
    yağma hasanın böreği. böyle şeyleri kimse görmüyor mu?vatandaşın en ufak hatasına karşılık dünyaya geldiğine pişman ediliyor,bunlar cümle alemle alay ediyor.devletin evet devletin savcılarını göreve davet ediyorum.görevini yapanlar da inşallah hsyk nun gazabına uğramaz.(şemdinli gibi)
    Cevapla
  • musa gürkan 16 yıl önce Şikayet Et
    oh valla. ztaen bu memlekette ne zman bir irtica haberi çıksa ya birilerini kurtarmak için yada birilerini zengin etmek içindir.işte 28 şubat ta böyle çok kişiyi zengin ettiler.ama bilmedikleri bir şey var onların hesabı varsa yaradanında bir hesabı var.gün gelir hesap döner.tek isteğim bunlarla yarın mahşerde hesaplaşmak anlaşılan bu dünyada bunlar hesap vermeyecek.baksana biraz deşeledkçe neler çıktı ve hemen kapatma davası açıldı.bir şeyi unutuyorlar 28 şubat taki gibi yemiyor artık halk gerçeği hemen öğreniyoruz
    Cevapla
  • hacı atik 16 yıl önce Şikayet Et
    fitil fitil burnundsan GELSİN. Tüyü bitmemiş yetim hakkı yemek buna denir. uzanlar,hakkında oynattığı kalem,in faturası almış. yatacak yerleri yok bu adamların, halada devam ediyor. şimdide aydın doğaa,ın kalemşörü sözde gazeteci YERSEN...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Din adamlarının toplumdaki algısı belli oldu! Diyanet'in o faaliyetine büyük destek