Adnan Oktar, cezaya saygı duydu!

“Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek'” suçundan 3 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar, karara saygı duyduğunu ama mahkemelerin baskı altında olduğunu iddia etti.

Adnan Oktar, cezaya saygı duydu!
Adnan Oktar, cezaya saygı duydu!
GİRİŞ 16.05.2008 15:40 GÜNCELLEME 16.05.2008 15:40
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

“Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek'” suçundan, İstanbul 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nin TCK'nın 220. maddesinin birinci fıkrası uyarınca 3 yıl hapis cezasına mahkum ettiği Adnan Oktar, “Mahkemenin kararına saygı duyuyorum” dedi…

Haber5.com’dan Selim Akduman’ın sorularını cevaplayan Oktar, mahkemenin kararına saygı duyduğunu ve hakkını helal ettiğini söyledi. 3 yıl ceza aldığı davada mahkemeye baskı yapıldığını söyleyen Oktar, Müslümanlara, inananlara, milliyetçilere yönelik her olayda bir baskı sisteminin olduğunu söyleyerek Masonları işaret etti.

MASONLAR MEDYADA ÇOK ETKİLİ

Masonların localar arası yardımlaşma ile yaptıkları bir çalışma olduğunu ifade eden Oktar, locaların basında çok etkili olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: “Biraderlerin birbirlerine desteğiyle. Birbirlerine hem destek sağlıyorlar, hem de bilgi akışı sağlayarak destek veriyorlar. İllaki haklı olmaları gerekmiyor. Çünkü illegal faaliyette haklılık gerekmez. İllegal her türlü imkânı kullanıyorlar. Basında çok fazla etkileri var. Özellikle büyük basın üstünde adeta tekel oluşturmuş durumdalar. İstedikleri haberi, istedikleri gibi çıkarabiliyorlar, istedikleri gibi kamuoyunu yönlendirebiliyorlar. Dolayısı ile de mahkemelere etki etme imkânları oluyor.”

Türkiye’nin tam bağımsız yargıya ihtiyacı olduğunu ifade eden Oktar, 3 yıl ceza aldığı davayı Yargıtay’a taşıyacaklarını belirtti. Mahkemelerin baskı altında olduğunu ifade eden Oktar, “Belki Yargıtay olayları daha da titiz ele alıyor olabilir.” dedi.








KONUYLA İLİŞKİLİ HABER


Adnan Oktar'a 3 yıl hapis kararı
Mahkeme, kamuoyunda "Adnan Hoca" olarak tanınan Adnan Oktar, hakkında "çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve yönetmek" suçundan 3 yıl hapis cezası verdi.


Haber 7
YORUMLAR 43
  • Yaşar Şan ( Erzurum - Hınıs ) 15 yıl önce Şikayet Et
    . Yüzlerce kitabını bedava okuyabiliyoruz. Bir o kadarda BELGESELLERİ ni seyrediyoruz.Hepsi yararlı bilgiler.Tamamı kuşe kağıda basılmış ve deliller gösterilerek hazırlanmıştır.Asla içerisinde safsata, yalan, dolan bulamazsınız. Herhangi bri iddia da: \"Hemen yanında kaynağı verilmiş\" Adnan Oktar\'a ceza gelir gelmez, daha da çok arkadaslara tavsiyede bulundum.Özellikleri sitelerini ziyaret etmeleri için herşeyi yaptım
    Cevapla
  • umut kaya 15 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye masonların işgali altında. çok doğru söylüyor.evet maalesef Türkiyede bence en önemli sorun masonların virüs gibi heryere hakim olmasıdır.Çok büyük bir tehlike herşeyden daha önemli.Maalesef bunlara karşı hiçbir şey yapılamıyor.Üst düzey diye tabir edilen karar mekanizması içindeki Kurumların çoğu basın üniversiteler daha birçok yer bu virüs tarafından sarılmış durumda.ne zaman uyanacağız.Hastalık bünyeyi yok ettiğinde mi
    Cevapla
  • saral 40 15 yıl önce Şikayet Et
    yusuf zülkifoğlu, paraların kaynağı Allah\'tan. yorumun öyle komik ki, Vatikan filan ne alaka güzel kardeşim, Adnan Oktar röportajlarında defalarca açıkladı, ticaretten pazar kazanıp tebliğ için infak ettiğini, arkadaşlarının da mallarını hep bu güzel amaç için infak ettiğini. Hz. Muhammed de Hz. Ebubekir de hep infak ettiler, günümüzde de işte BAV camiası bu güzel ahlakın neticesi, Adnan Bey\'in samimiyeti ortada, 27 senedir tüm baskılara rağmen durmak bilmeden tebliğ yapıyor, maşaallah.
    Cevapla
  • İsmail İbrahimoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    Şerefli Mücadele... Onyıllardır yapılan onca baskıya, engellemeye rağmen Allah\'ın dinini anlatmaya devam eden Adnan Oktar yine davranışlarıyla tüm müslümanlara örnek oldu. Kadere iman dersi veriyor adeta. Allah\'ın yarattığı kaderden razı olmak.. Ayrıca şimdi yapılan haksızlığa, zulme sessiz kalan müslümanlar ileride büyük bir pişmanlık yaşayabilirler.
    Cevapla
  • saltuk han 15 yıl önce Şikayet Et
    inşallah bunlar mehdinin çıkış alametlerinden. bence bu kadar tevafuk olamaz. hapis, zorlama, baskı.. hepsi adnan hocaya yapılıyor. mehdiye de bunlar yapılıcak, rivayetlerde yazıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu sahaya iniyor... 100 savaş gemisiyle gövde gösterisi
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!