Ergenekon’un aile fotoğrafı bulundu

Ergenekon operasyonda, Kuvvai Milliye’nin bir karargahında çekildiği belirlenen 29 kişilik toplu bir fotoğraf ele geçirildi. Polis, şimdi bu 29 kişinin peşine düştü.

Ergenekon’un aile fotoğrafı bulundu
Ergenekon’un aile fotoğrafı bulundu
GİRİŞ 28.05.2008 10:53 GÜNCELLEME 28.05.2008 10:53
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

NİHAT ULUDAĞ 'ın haberi


İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri, Ergenekon soruşturması kapsamında düzenlediği operasyonda, topluca çekilmiş 29 kişinin bulunduğu bir fotoğraf ele geçirdi. Yapılan soruşturmada, bu gurubun Ergenekon örgütü adına, Sakarya, Düzce ve İçerenköy’de silahlı ve istihbarati eylem yapmaya hazırlanan tim olduğu belirlendi.

FOTOĞRAF İNCELENİYOR

KAPALI bir alanda 29 kişinin topluca çekildiği fotoğraftan şüphelenen savcı Zekeriya Öz fotoğrafta bulunan kişileri tek tek deşifre etmek için daha önce gözaltına alınıp ta serbest bırakılan kişilerle cezaevinde bulunan Ergenekon zanlılarına bu kişileri tanıyıp tanımadığını soruyor.

Bizzat savcı Zekeriya Öz tarafından yürütülen fotoğrafla ilgili olarak ilk somut bilgilere de ulaşıldı. Fotoğrafın Kuvvai Milliye Derneği’nin Maltepe’de bulunan bir karargahında çekildiği tespit edildi.

SİLAHLI EYLEM TİMİ Mİ?

GEREK cezaevinde bulunan Ergenekon zanlıları gerekse gözaltına alındıktan sonra serbest kalan Ergenekon zanlıları fotoğrafta bulunan kişileri tanıyıp tanımadıklarını savcı Zekeriya Öz’e anlattı. Maltepe’de ki bir karargahta çekildiği belirlenen fotoğrafta bulunan kişilerin, İçerenköy, Sakarya ve Düzce’de Ergenekon örgütü adına istihbarat ve silahlı eylem hazırlığında olduğu iddia ediliyor. İstihbarat birimleri, Ergenekon örgütünün Sakarya’da ciddi eylem hazırlığında olduğunu daha önce belirlemişlerdi. Fotoğrafla ilgili olarak yürütülen soruşturmada ismi belirlenen, C. G. İsimli bir kişi gözaltına alındı.

YORUMLAR 19
  • tarık zafer 15 yıl önce Şikayet Et
    nasıl örgüt bu??. kardeşim bunlar da örgüt mü manken mi belli değil ha.adamlar durmadan fotoğraf çekinmiş ya.ya madem yapıcaksınız biraz profesyonel olun.ne o öyle poz poz fotoğraflar.koca koca adamlarsınız.kiminiz emekli asker,kiminiz polis,kiminiz prof vs.biraz dikkat edin güvenlik meselelerine.fotolar ortaya çıkınca da kıvırmak zorunda kalıyosunuz.yok fotomontaj,yok bilmem ne.çekinmeyin arkadaş.ölmezsiniz ya fotoğraf çekinmeyince.
    Cevapla
  • Ali Yörükoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    AKP savcılara meydan okuyor diyenler,Ergenekonu soruşturan savcılara meydan okuyorlar:). Ergenekonperestlerin savunamadıkları en büyük konu,TSK\'ya zimmetli olan bombaların bir çöplükte bulunmuş olması Çöplükler askeri depolar mıdır? Son derece net ve açık ki bu bombalar çalınmış. Bu bombalarla aynı seriden olan bombaların bir kısmı daha sonra ortaya çıktı Nerede? Elbette ki Cumhuriyet gazetesinin bahçesinde. Birileri o bombaları Cumhuriyete attılar. Cumhuriyet savcıları aylardır boşuna mı tutuklamalar yapıyorlar. Başbakanın evi ve askeri kuruluşların krokileri bunlarda ne arıyor?
    Cevapla
  • Ali Yörükoğlu 15 yıl önce Şikayet Et
    . Ergenekonu önce savunup,sonra da \"Hayır,Ergenekon diye bir şey yoktur\" diye kıvıranlara siz de burun kıvırın. İtalya ve Yunanistan\'da devlet içindeki çeteler için iddianameler hazırlanınca onların yandaşlarıda \"Böyle bir şey yok,tamamen iftira\" diyorlardı İtalya da,Yunanistan da kimsenin gözünün yaşına bakmadı. Bir çok hakim savcı öldürülmesine rağmen sonuna kadar gittiler. Sadece italya\'da dört bin kişi mahkum oldu. Gladio ve benzeri çeteler temizlendi. İtalyan ekonomisi rahat bir nefes aldı.
    Cevapla
  • Hüseyin UĞURLU 15 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar yıllardır PKK ya silah ve para yardımında bulundular.
    Cevapla
  • yaşar Gürakan 15 yıl önce Şikayet Et
    . EDİTÖR’ÜN NOTU: Sayın yorumcumuz Belirli zamanlarda yoğun yorum trafiği olmaktadır. Bu nedenle yorumlar geç yayınlanmaktadır. Özür dileriz. Eğer yorumunuz hiç yayınlanmamışsa lütfen aşağıdaki linke bakınız.. Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 Selamlar…
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!