Bilgisayarınızı hızlandırın!

Bilgisayarınızdan ve internet hızınızdan yapabileceğiniz ince ayarlarla maksimum verimi elde edebileceğiniz Auslogics BoostSpeed güçlü bir sistem aracı olarak dikkat çekiyor.

Bilgisayarınızı hızlandırın!
Bilgisayarınızı hızlandırın!
GİRİŞ 07.04.2009 10:11 GÜNCELLEME 07.04.2009 10:11

Sistem özelliklerinizi ve internet hızınızı daha üst bir seviyeye taşıyabileceğiniz Auslogics BoostSpeed, yapabildiği ince ve hassas ayarlarla bilgisayarınızdan alacağınız verimi artırabiliyor. Program disk birleştirme özelliği ile herhangi bir uygulamayı başlatmak istediğinizde daha kısa bir süre içerisinde tepki almanızı kolaylaştırıyor. Ayrıca disk temizleme bölümü de bulunan Auslogics BoostSpeed sadece sistem hızınıza değil internet hızınıza da yönelik bir yazılım.

Tek Bir Tuş ile Ayarlayın

Yapabildiği ayarlar ile internet hızınızda bağlantınızın elverdiği sürece en yüksek verimi alabildiğiniz programda eğer her bir ayar için ayrı ayrı uğraşmak istemiyorsanız yalnızca tek bir tuş ile her şeyi Auslogics BoostSpeed’e bırakarak sistem hızınızdan internet bağlantınıza kadar tüm ayarları otomatik olarak ayarlattırabilirsiniz.


Yazılımı indirmek ve teknik destek almak için tıklayın



Programın bu sürümü 15 günlük kullanım kısıtlaması ile beraber geliyor. Yazılımın tam sürümünü satın alarak kısıtlamaları kaldırmak isterseniz 29,95 Dolar ödemeniz gerekiyor.


M. Erdem Yener - http://shiftdelete.net

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi