Dersaneler taslağı Bakanlar Kurulu'nda

Geçtiğimiz haftanın tartışmalı konusu dersanlerle ilgili taslak bugünkü bakanlar kuruluna geliyor

Dersaneler taslağı Bakanlar Kurulu'nda
Dersaneler taslağı Bakanlar Kurulu'nda
GİRİŞ 18.11.2013 10:57 GÜNCELLEME 18.11.2013 11:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Haber7'nin kulislerden edindiği bilgiye göre; Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı ve müsteşarının yapacağı sunumla, bakanlar kurulu üyeleri taslak hakkında bilgilendirilecek.

Ancak taslakla ilgili karar çıkıp çıkmayacağı bilinmiyor.

Geçtiğimiz hafta içinde Zaman gazetesinde yer alan haberlerle ilgili olarak Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 'Taslakta öyle maddeler yok' diyerek gazeteyi yalanlamıştı.

HABER 7

YORUMLAR 2
  • yaşar ak 10 yıl önce Şikayet Et
    Bir Ak partili seçmen olarak; dersane kapatmakla 8 yıllık eğitim uygulaması aynı iş.. Kapatılması gereken okullardır. Benim çocuğum 15 gün okula gitmiyor, öğretmeni uyuyor. Dersanede 1 derse girmese telefonuma sms geliyor. okulda öğretmen vali edasında, bütün suç, öğrenci ve veliye yüklüyor. MANZARA ÇOĞUNLUKLA BÖYLE, hakkıyla öğretmenlik yapanlarda var. Ama sayıları çok değil.
    Cevapla
  • kaan can 10 yıl önce Şikayet Et
    taslak gelcek ortaya su testisi kırıldıgında yapcak bisey kalmaz. onemli olan kırılmadan testiyi kurtarabilmektir.kırıldıktan sonra duzeltmeye calıssan ne fayda . zaman gazetesinin bunca yıllık tarihinde yalan haber yaptıgına sahit olmadık ama hukumetin en son ornek sayın BULENT ARINC ornegind eoldugu gibi farklı beyanlarına zikzaklarına yerine gore sahit olduk dogaldır buda denilddigi gibi birtaslak yuzlerce farklı oneri olabilir. ve zaman bunlardan kotu olanları ortaya koymusta olabilir. ama bu yalan demek degil. belki dostlarına bir ikaz boyle diyenler varbu oneirleir sizin onunuze getirenler. var bunlara kulak asarda yaparsanız bu olur diye durumun vehametini ortaya koymus olur.is isten gectikten sonra kıyameti koparsan ne fayda.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!
'Block 70 serisi' neden bu kadar önemli?  F-16'larla ilgili merak edilenleri anlattı!