Bülent Arınç'ı kandırdılar mı?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 2009’da ortaya atılan kendisine yönelik suikast iddiasıyla ilgili konuştu.

GİRİŞ 29.12.2014 08:31 GÜNCELLEME 29.12.2014 11:07
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Habertürk televizyonunda önceki gece yayınlanan ‘Gündem Siyaset’ programında konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, özetle şunları söyledi:

İÇİMDEKİ KUŞKU BÜYÜYOR

"Bunun suikast teşebbüsü olmadığına o sıralar karar verdim. Yakalanan kişiler gözetleme yaptı ama bunun ne için olduğunu bilemeyeceğim. O zamanlar Ergenekon ile ilgili sert söylemlerim nedeniyle bu gözetlemenin yapılıyor olabileceğini düşündüm. Aradan geçen süreçte konuyu takip etmedim, savcılar değişti. Yani kozmik odaya girmeleri gerekiyordu da böyle bir ciddi olayı (suikast iddiasını) kamuflaj aracı olarak mı kullandılar? Yalan söylemem gerekmez, içimdeki bir şüphe büyümeye başladı. Çünkü bazı olayların kumpas olduğu söylendi ve iddialar da bir nebze ortaya çıktığı için bunlar bana niye bir suikast yapsınlar? Böyle bir şey varsa da niye bunlar hâlâ dava açmadı? Ama emsali olaylarda birtakım mizansenler kullanıldığı için savcı ve hâkimlerin işbirliğiyle isimleri bilerek yanlış verildiği için bazı dinlemeler de yapıldığına göre, bunlar da bir şekilde bir delil üretme kampanyasının aleti olabildiğine göre, içimdeki kuşku büyüyor. Acaba bu olay sebebiyle benim üzerimden bir başka operasyon yapmış olabilirler mi diye."

YORUMLAR 8
  • bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu bizi kimler yönetiyor böyle.. ülke resmen muz cumhuriyeti gibi kandırıldık diye ağlayan iktidarmı olur...Erbakan hoca demedimiydi size siz iktidar olursunuz ama muktedir olamassınız diye
    Cevapla
  • Yeliz 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam ne söylerse tam tersi oluyor.
    Cevapla
  • abdullah yeniçeri 9 yıl önce Şikayet Et
    hep zaten kandırıoldınız yine mağdur edebiyatına devam.yahu manavdan domates alırken bile 50 kez sorguluyorsunuzda bunumu sorgulamadınız geçmiş olsun
    Cevapla
  • İsmail 9 yıl önce Şikayet Et
    Artık emekli olma zamanı geldi de geçiyor bile mirim. Her lafa teşne olman hiç hoş değil. Mavi Marmara olayı esnasında, herkes İsrail itine o biçim bilenmişken F. Hoca, "Otoriteden izin alınmalıydı" dedi; hemen söylemini değiştirdin."Suikast" dediler; hemen orda belirdin. Şimdi "yok; değilmiş" diyorlar; şimdi de ordasın. Emenkli ol; emekli!
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya rab, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı, mahşerde mi biçarelerin, yoksa felahı. Mehmet Akif Ersoy !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!