Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!

Gün geçmiyor ki CHP Genel Başkanı bir gaf yapmasın! CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu gaflarına bir yenisini daha ekledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan bir gaf daha!
GİRİŞ 09.03.2013 23:46 GÜNCELLEME 10.03.2013 00:49
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

''Ankara'da Rize Günleri Etkinlikleri''ne katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, etkinlikle yaptıklarını Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

Tweet'inde, "Ankara'da Rize günleri etkinliklerine katıldık. Gayda dinleyip, horona eşlik edip, hemşehrilerimizle sohbet ettik" diye tweet atan Kılıçdaroğlu takipçilerini hayrete düşürdü.

"Tulum"u İskoçların milli çalgısı "gayda"yla karıştıran CHP lideri Kılıçdaroğlu gelen tepkilerden sonra yaptığı hatayı anlayınca apar topar iletisini değiştirdi, gayda yerine tulum yazdı. Kılıçdaroğlu, Twitter'daki 'gayda'lı tweet'ini daha sonra  ise tamamen sildi. Kılıçdaroğlu'nun profiline bakanlar sadece 'tulum'lu olan tweet'ini görebildi.

EDİTÖRDEN NOT: TDK'ya göre 'gayda'nın tanımı şöyle: Kamıştan yapılmış çift düdük ve tulumdan oluşan, tiz sesli, nefesli, İskoçların millî çalgısı... 

KAYNAK: HABER 7 - İNTERNETHABER
YORUMLAR 17
  • nazim manav 11 yıl önce Şikayet Et
    Bunlarin beyinleri yurt disinda kendileri turkiyede,buda bir ispati.. laik,ya bunlar onun icin yurt disi yasiyorlar cunku yurt icini pek sevmezler,hani gobegini kasiyanlari falan,ama ingilizin gaydasini hemen bilmis,saksafon isinde ne kadar bilgili acaba.
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 11 yıl önce Şikayet Et
    birilerinin tuttuğu siyasi parti lideriyle dalga gecilmesi ağrına gtmiş anlaşılan.... üzülme kardesım bı kaset daha çıkar yenisi gelir...
    Cevapla
  • mehmet akif 11 yıl önce Şikayet Et
    karışmayın ona:). karışmayın ona:) siz hiçkaradenızde gayda dinlmedinizmi:)
    Cevapla
  • levent 11 yıl önce Şikayet Et
    eee anca bu kadar. dıpten dolduyrma baskan anca bu kadar olur - normal yollarla sıyasetın ıcınden yukselerek gelse ıdı boyle gaflar yapmazdı - kaset asansoru ıle cıkılan kuleden dosya parasutu ıle geldıgın yere ındırılırsın - dur su secımlerde bır burun ustu cakılsın chp bak ergenekon kemal abıye neler edııır
    Cevapla
  • Mehmet Yenici 11 yıl önce Şikayet Et
    Ayrıca. Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki referandum mitinginde; "Biz öyle başbakan gibi söz verdik mi sözünde duran birisi değiliz!" dediğini unutmayın. Aslında bu gafı hepsini özetliyor! :-)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nisan ayının en çok satan otomobil modelleri belli oldu
Erdoğan-Özel görüşmesinde 8 ve 18 yıl detayı!