İşte CNN İnternational'ın çirkin yüzü

Gezi Parkı eylemlerini Türkiye'de adeta savaş varmış gibi yansıtan CNN İnternational kirli yüzünü ve niyetini, dünkü tarihi Kazlıçeşme mitingiyle ilgili yaptığı bir haberle bir kez daha gösterdi.

İşte CNN İnternational'ın çirkin yüzü
İşte CNN İnternational'ın çirkin yüzü
GİRİŞ 17.06.2013 11:10 GÜNCELLEME 17.06.2013 16:08
Bu Habere 59 Yorum Yapılmış

Gezi olaylarını başından beri AK Parti'yi vurmak için kullanan ve Gezi Parkı'na ilk yapılan müdahale sırasında 8 saat canlı yayın yaparak dünyaya yalan haber yayan CNN, dün bu kadarına da pes dedirtecek bir yalana imza attı.

Gezi Parkı olaylarını ilk günden itibaren yalan haberlerle dünyaya aktaran ve Taksim Meydanı'na yapılan ilk müdahale sırasında 8 saat canlı yayın yaparak Türkiye'de adeta savaş varmış gibi yansıtan CNN İnternational, bugün medya tarihinde görülmemiş bir skandala imza attı.

HÜKÜMET KARŞITI GÖSTERİ GİBİ VERDİLER

CNN İnternational, Başbakan Erdoğan'ın dün Kazlıçeşme'de yaptığı ve 1 milyon kişinin katıldığı tarihi mitingi, hükümet karşıtı miting gibi verdi.

CNN İnternational Kazlıçeşme'deki miting alanından bir resmi kullandığı haberine "Türkiye'de hükümet karşıtı protestolar" başlığını attı.

Yapılan bu haber dahi Türkiye üzerinden oynanan oyunu ve CNN İnternational'ın asıl amacını gözler önüne serdi.

ERDOĞAN'DAN CNN'NİN HABERİNE TEPKİ 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Yurt Dışı Danışma Kurulu Toplantısı'nda yaptığı konuşmada CNN İnternational'ın haberine : "CNN, Türkiye hükümetine karşı protesto mitingi diyor. CNN'in yayını bu. Karşı ataklar gelince bunu siliyor ama orada hem miting alanını gösteriyor. Çünkü herkes biliyor ki oraya gelenlerin hepsi bu ülkedeki anti-demokratik uygulamalara karşı toplandılar. Biz daha fazla dayanışma içinde olacağız. O mitinge gelenler vatanına, milletine, bayrağına sahip çıktı'' sözleriyle tepki gösterdi.

İşte CNN İnternational'ın kullandığı o fotoğraf:

 

YORUMLAR 59
  • anti darbeci 10 yıl önce Şikayet Et
    çok üzgünüm. akparti kaşısın da düzgün bir parti olmaması çok acı verici.bizler sevinsek te gerketiğinde alternatif olmaması çok tehlikeli.akp nin bir şekilde saf dış olması durumun da memleketi ateşe vercek insanla sırada bekliyor.cehape bir siyasi parti değildir.bu ülkede müslüman türk halkına zulm etmek için varlığını ısrarla sürdüren gerektiğinde elden ele geçen batakhanedir. yazık
    Cevapla
  • ahmet demokra 10 yıl önce Şikayet Et
    beddua. cnn ni protesto ediyorum.hatta beddua ediyorum.
    Cevapla
  • İbrahim Gökay 10 yıl önce Şikayet Et
    MERHUM HOCAM BU LOBİYE YILLARCA HAYKIRMIŞTI. Yahudi lobisi Türk milleti Türk ordusu vatan bütünlüğü için savaşırken bunlar Yahudiler,Ermeniler,Rumlar açlıktan kıtlıktan bağlarını,bahçelerini topraklarını bir çuval una gerekirse zor da kullanarak zenginliklerine zenginlik kattılar.............fakat Osmanlının torunları uyandılar.........istediğiniz kadar yalan haber yapın ..............SİYONİSTLER ...........isteseniz de istemeseniz de büyük Türk devleti geliyor
    Cevapla
  • ALİ ÜNLÜER 10 yıl önce Şikayet Et
    sol kesimin nelere bulaştığını görmeleri açısından bu çok önemli. artık sol cenah gerçekleri görmeli , görmese de bu halk gerçekleri göstermek zorunda kalır
    Cevapla
  • memedali karabekir 10 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek haber yapmak,çok acı veriyor olsa gerek!. Böylece kendilerini kamuoyuna rezil etmek ilkeleri olsa gerek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı