Erciyes'ten çok konuşulacak hakem iddiası!

Kayseri Erciyesspor oyuncusu Gökhan Değirmenci, Fenerbahçe maçından sonra ilginç bir açıklama yaptı.

Erciyes'ten çok konuşulacak hakem iddiası!
Erciyes'ten çok konuşulacak hakem iddiası!
GİRİŞ 20.12.2014 00:45 GÜNCELLEME 20.12.2014 01:17
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Kayseri Erciyesspor'dan Gökhan Değirmenci, Fenerbahçe maçı sonrasında açıklamalarda bulundu ve penaltı pozisyonu öncesinde yaşanan taç atışı için çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Taç atışının kendilerine verilmesi gerektiğini kaydeden Gökhan, "Pozisyon öncesindeki taç atışında, ben 6. hakemin, çok net bir şekilde beyaz(Erciyesspor) kulanıyor dediğini duydum. Sonra F.Bahçe başladı ve orta hakem 'çabuk başladılar ne yapayım' dedi. Sonrasında ceza alanında arkadaşımızın eline çarpıyor, çarpmıyor diyemem. İçeride konuşulanlar, faul olduğunu arkadan itildiğini söylüyor. Biraz garip geldi bana da, itme olmasa arkadaşımız niye öyle gitsin. Yapacak bir şey yok, iyi oynadığımızı düşünüyorum. Hakemlerimize güveniyoruz, şanssızlık oldu. " ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 21
  • fenerbahçeli 9 yıl önce Şikayet Et
    kalbinizde hile yoksa penaltı pozisyonunu resimli verin maçı seyretmeden yorum yapmasınlar hani geçen hafta bekirin pozisyonunu gösterdiginiz gibi
    Cevapla
  • ömer ilhan 9 yıl önce Şikayet Et
    birileri artık bu komediye bir son vermeli. şizofren hastası bir adam tüm bir camiayı kendine benzetti. ( örmek texas. )
    Cevapla
  • Erciyese... 9 yıl önce Şikayet Et
    Böyle büyük takım olunmaz.. Uyduruktan bir penaltı verilip Erciyesin hakkını yediler.. Yazık çok yazık.. Onca verilen emeğe yazık..Fenerbahçe boş ver iyi oynama, 85. dakikada bir penaltı verirler, alırsın 3 puanı ne gerek var güzel oynamaya... Helal sana Erciyesim gönüllerin galibi sensin.O hakemler bizlere penaltı gösteremez.....
    Cevapla
  • abdurrahman bal 9 yıl önce Şikayet Et
    biraz delikanlı olun da futbol severler adam sanalım sizleri
    Cevapla
  • Sana her yer Trabzon değilmi 9 yıl önce Şikayet Et
    Forma numaran 61. Halüsinasyon görmen normal. Sen maç oynamamış izlemişsin. 7. Hakem mi kesildin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle