Savaş Ay'ın, Kılıçdaroğlu'nu terlettiği anlar!

''A Takımı'' programına konuk olan dönemin SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu, Savaş Ay'ın soruları karşısında zor anlar yaşamıştı.

Savaş Ay'ın, Kılıçdaroğlu'nu terlettiği anlar!
Savaş Ay'ın, Kılıçdaroğlu'nu terlettiği anlar!
GİRİŞ 14.07.2014 16:49 GÜNCELLEME 14.07.2014 16:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK Genel Müdürü olduğu 90'lı yıllarda Türkiye sağlık skandallarıyla gündeme gelen SSK hastanelerini konuşuyordu. Kılıçdaroğlu, 1998 yılında SSK hastanelerinin içler acısı haliyle ilgili ATV'de yayınlanan A Takımı programına katılmış ve bakın nasıl skandal bir savunma yapmıştı?

Dönemin SSK Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu SSK hastanelerinden şikayetçi olmuştu.. Kılıçdaroğlu, kendisinden önceki dönemde SSK hastanelerinin daha iyi durumda olduğunu itiraf etmişti..

Kılıçdaroğlu şöyle konuşmuştu: ''On yıl önce SSK hastaneleri çok daha iyiydi.. On yılda İstanbul'un nüfusu dörde beşe altıya katlandı ama yatak sayısı aynı. Bu durumdan elbette biz de şikayetçiyiz.''

1998 yılının mart ayında yapılan programda başında bulunduğu SSK'yı savunamayan Kılıçdaroğlu, 2010 yılından beri CHP Genel Başkanı olarak görev yapıyor.

KAYNAK: AHABER
YORUMLAR 5
  • sabriye 8 yıl önce Şikayet Et
    Cokdogru u
    Cevapla
  • kadir tartar 9 yıl önce Şikayet Et
    çapulculara sesleniyorum. bu yeni nesil çapulcular bilmez ssk kuyruklarını biz neler çektik insanlığımızdan utandık.başbakana ne kdr teşekkür etsek azdır.başbakan ne yaptıki diyorlar allahtan korkun kuldan sıkılın.sizi bir gün böyle bir hastane ortamında görmek isterdim ozamanda chp ye gönül verecekmiydinmiz acaba
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yaw vatandaş, CHPnin türkiyeye faydasını biri şuraya yazsın ?. Alnından öpeyim !
    Cevapla
  • yusuf hamza 9 yıl önce Şikayet Et
    istanbulun nüfusu 4..5..6 katı.. artmış 10 yılda ??. 1988 istanbulun nüfusu 6,5 milyon..yatak sayısı 10.000..... 1998 istanbulun nüfusu 10 milyon yaklaşık..yatak sayısı hala 10.000....katlamacı kemal..
    Cevapla
  • CEVAT ADIYOK 9 yıl önce Şikayet Et
    İBRETLİK . o hastane kuyruklarında beklemiş , o rezaleti yaşamış bir insan olarak söylüyorum hükümetimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz.... insanlar kuyruklarda , sıra beklerken , doktora tedavi olacağım diye koştururken ölüyorlardı...kiminin annesi , kiminin yavrusu ....kime feryat edeceksiniz dinleyen mi vardı ..!!! ey kılıçdaroğlu sen girdin mi bu kuyruklara sabah 4 de .....ama benim başbakanım girmiş ki neler çektiğimizi biliyor, ilgileniyor ve şimdi hastanelerin halini görüyorsunuz...allah razı olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnsansız kara aracı BARKAN, yeni silahıyla sahada
Blu Tv'nin sahibinden skandal sözler: İsrail katliamını böyle meşrulaştırdı!