Hercai projesinde bir ilk meydana geldi! Eşi benzeri görülmemiş hadise...

ATV ekranlarında başarısını her geçen gün giderek katlayan Hercai isimli dizi projesinde televizyon tarihinde daha önce görülmemiş bir olay yaşandı. Hercai yapımının tutkunları tarafından dizide Akın Akınözü'nün üstlendiği Miran karakterinin yaşamını yitiren anne ve babasının isimlerinin yazdığı mezar taşlarının yerinden çıkartılarak hatıra gerekçesiyle götürülmesi bu kadarı da pes dedirtti.

GİRİŞ 16.05.2019 15:44 GÜNCELLEME 16.05.2019 15:44
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

ATV'de izleyici kitlesinin yayınlanan her sahnesini pür dikkat takip ettiği ve ekranın başından bir an olsun ayrılmadığı Hercai adlı dizi projesinde şimdiye kadar böylesi hiç yaşanmamış absürt bir olaya tanıklık edildi. Bilindiği üzere geçtiğimiz günlerde Hercai'nin tutkunları tarafından çekim gerçekleştirilen noktalara gidilip buradan izinsizce görüntüler kaydedilerek sosyal platformlardaki fan sitelerinde henüz bir sonraki bölümü yayınlanmadan deşifre edilmişti. Şimdi de Hercai dizisinin tutkunları yeni bir skandal olaya imza atarak Akın Akınözü'nün canlandırdığı Miran karakterinin rol gereği hayatını kaybeden anne ve babasının isimlerinin yazılı olduğu mezar taşları yerinden çıkartıldı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 138.bölüm fragmanı? İki yeni isim daha ayrıldı!

 

 

Miran karakterinin Mehmet ve Dilşah Aslanbey isimlerindeki yaşamını yitiren anne ve babasının mezar taşının yerinde olmadığına şahit olan ekip, daha önce görülmemiş bu durum karşısında neye uğradığını şaşırdı. Setteki görevliler boş kalan yere bir kez daha mezar taşı yaptırmak durumunda kalırken, karşılaşılan absürt tablo sosyal mecrada alay malzemesi haline geldi. Sosyal medya platformu üzerinden pek kişi gülmekten kırıp geçiren espriler yaparken "İyi ki Akın Akınözü ile Ebru Şahin'i çalmamışlar" şeklinde dalga geçtikleri de görüldü.

hercai miran reyyan

YORUMLAR 7
  • hercai 4 yıl önce Şikayet Et
    miran ve reyyan sizi çoooooooooook seviyorum ya
    Cevapla
  • hercai 4 yıl önce Şikayet Et
    reymir seni çok ama çok seviyorum
    Cevapla
  • fener 4 yıl önce Şikayet Et
    yaa bir urfalı olarak mardindeki kardeslerimi elestiriyorum yaa nezar tasını hatıra dıye almak ne kadar mantıklı
    Cevapla
  • Habibee44 4 yıl önce Şikayet Et
    Miranla reyyan kavusun birakin artik
    Cevapla
  • ayse 4 yıl önce Şikayet Et
    Reyyanla miran kavusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!