Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.bölüm fragmanı yayında: 'Bu nikah olacak!'

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.son bölümde; Hızır, kendisini kumpasa düşürenlerin arkasında Sevda olduğunu zannederek akıl almaz suçlamalarda bulunması ipleri kopma noktasına getirdi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır'n kabul edilemez bir hatada bulunduğu düşüncesine kapılan Sevda'nın bebek beklediğini açıklaması gidişatı büsbütün etkiledi. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 05.11.2019 09:28 GÜNCELLEME 05.11.2019 09:28
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 145.son bölümde; Hızır'ın yaptığını düşündüğü yanlışı asla hazmedemeyen Sevda, yaşadığı her şeyi bir kalemde silip atarak bedelini en ağır şekilde ödetmek için kolları sıvamıştır. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Gözünü tamamen hırs ve intikam duygusu bürüyen Sevda, Hızır'a karşı içinde taşıdığı öfke giderek alevlenirken, Altan ise bitip tükenmeyen bir husumet beslediği Çakırbeyliler'in açıklarından faydalanarak en zor anında Hızır'ın işini bitirebilmek adına atağa geçti. Hızır, hazırlanan büyük tuzağın sorumlusunun Sevda olduğu yanılgısına kapılarak karşısına geçip art arda ağır suçlamalar gerçekleştirirken, Sevda da bitirici vuruşunu yaparak kendisinden bebek beklediğini gerçeğini yüzüne tokat gibi çarpmasının ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.bölüm fragmanı bekleniyor. Sevda'nın hiç beklenmedik bir anda gerçekleştirdiği itirafıyla tekrardan baba olacağını öğrenen Hızır duydukları karşısında neye uğradığını şaşırmasının akabinde izleyici kitlesi tarafından gelecek hafta yayınlanacak yeni bölüme dair önemli ipuçlarına ulaşmak için araştırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 146.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında her Salı akşamı soluksuzca takip edilen dizi projesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

 

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ SON BÖLÜM SAHNESİNDE TİPİ KURTARILIYOR...

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 145.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

eşkıya dünyaya hükümdar olmaz

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 146.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Zengin oyuncu kadrosunu Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin oluşturduğu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 146.bölümü 5 Kasım Salı akşamı saat 20.00'de ATV ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 11
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    ülkelerin dizi formatlarına baktığımda her ülke dizileriyle bayağı benzerlik taşıyor..hintlilerin rengarenk ajite aşk dizileri var...Çinlilerin hep imparatorluk gizemli felsefi kungfu falan.fransızlar salaş,amerikalılar vurdulu kırdılı iyi adam kötü adam dünyayı kurtarma peşindeler,..almanlar teknoloji kara şimşek vs...Peki biz bu dizilerle neyin peşindeyiz.hiçmi dünyaya bi mesajımız yok.biz bumuyuz kardeşim.bu kadarmı gerginiz arkadaş.
    Cevapla
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Hiç izlemem merakta etmem,iki kelam olsun diye yazayım dedim.konu şuki satmayan bişeye kimse yatırım yapmaz.Alıcısı var hemde çok varki ülke bu dizilerden geçilmiyor.
    Cevapla
  • misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Tv lerde bu tarz dizilerin sürekli yayınlanması ve bunu izleyen genç kuşağın biliç altının nasıl gelişeceğini,yarın nasıl bir aile babası olacağını tahmin edin..
    Cevapla
  • Berk 4 yıl önce Şikayet Et
    Olumsuz örnek olduğu kesin, ama yinede izliyoruz ve keyif alıyoruz. Biz Türklerin genleri bu kültürle şekillenmiş yapacak bir şey yok..
    Cevapla
  • fırat 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür dizilerle katilleri , mafya bozuntularını , haram para kazananları ,insancıl ,adil kimsenin namusunda ve ekmeğinde gözü olmayanlar olarak lanse ediliyor ve gençler bu tiplere özeniyor.TOPUNA LANET OLSUN.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!