Babil 5.bölüm 2.fragmanı: İrfan'ın kafası allak bullak oldu! Gizemini çözecek mi?

Babil 4.son bölümde; İlay, Kudret'in hazırladığı tuzağa düşerek atölyede gerçekleşen büyük patlamada ölümün eşiğine geldi. Babil son bölümde; Kıskançlıkta sınır tanımaz hale gelen Eda, eşini kaybetmemek uğruna hırsızlık yapmayı göze alırken kendisine yardım eli uzatan isim de Egemen oldu. Hakan'a yaptıklarından ötürü ağzının payını veren Ayşe'nin şirketteki işinin sonlandırılması üzerine Babil 5.bölüm fragmanı çıktı.

Babil 5.bölüm 2.fragmanı: İrfan'ın kafası allak bullak oldu! Gizemini çözecek mi?
Babil 5.bölüm 2.fragmanı: İrfan'ın kafası allak bullak oldu! Gizemini çözecek mi?
GİRİŞ 14.02.2020 12:52 GÜNCELLEME 14.02.2020 12:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

7 Şubat Cuma tarihinde yayınlanan Babil 4.son bölümde; Oğlunun tedavi görerek eski sağlığına yeniden kavuşması için her yolu deneyen İrfan, eski sevdiği kadının kendisiyle kurmuş olduğu ortaklıktan içten içe rahatsızlık duymakta ve onu bu dolandırıcılık batağından uzaklaştırmanın derdine düşmektedir. Babil son bölümde; Çok yakın ilişki kurmaya çalışan ve bulduğu her fırsatta karşısına çıkan Hakan'ın sürekli tekrarlayan davranışlarına bir son vermek isteyen Ayşe'nin şiddet uygulaması kendisine pahalıya mal oldu. Oğlu Hakan'ın darp edildiği görüntülere ulaşan Süleyman, Ayşe'nin yakarışlarına ve ısrarına rağmen çalıştığı şirketteki görevine son verirken, Kudret ise kin ve intikam duyguları beslediği düşmanı İlay'ı etkisiz hale getirmek için atölyesini patlatmasının ardından Babil 5.bölüm fragmanı bekleniyor. Yoğun kıskançlık duygusuna bir türlü hakim olamayarak tamamen raydan çıkan Eda, eşi İrfan’ı kaybetmemek adına kendini hırsızlık olayının içinde bulurken, Kudret tarafından kurulan pusudan habersizce soluğu atölyesinde alan İlay’ın bir anda alevlerin arasında hayatını kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya gelirken Babil 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BABİL 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Senaryosunu Nükhet Bıçakçı ve Özlem Yücel'in kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar'ın üstlendiği AY Yapım imzasıyla her Cuma akşamı Star TV ekranlarında izleyici kitlesini ağırlayan Babil 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

 

 

BABİL 5.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Halit Ergenç (İrfan), Ozan Güven (Egemen), Aslı Enver (Ayşe), Nur Fettahoğlu (Eda), Birce Akalay (İlay), Mesut Akusta (Süleyman), Beren Kasımoğulları (Deniz) gibi başarılı isimlerin yer aldığı Babil 5.bölümüyle 14 Şubat Perşembe tarihinde saat 20:00’da Star TV ekranlarında seyircisinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • murat 4 yıl önce Şikayet Et
    bırakın şu gezici adamın filmini
    Cevapla
  • ben 4 yıl önce Şikayet Et
    bunlardan aldığınız reklam parası size hayr etmez
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar