Halep Havaalanı için kanlı savaş

Suriyeli muhalifler yani Özgür Suriye Ordusu, Hizbullah ve İran desteğiyle ilerleyen rejim güçleri ile Halep'te yoğun çatışma halinde. Muhalifler mutfak tüpünden yaptıkları füzelerle Esed'e karşı mücadele etmeye çalışıyor. İşte 21. Yüzyılın en kanlı savaşından bir kare...

Halep Havaalanı için kanlı savaş
Halep Havaalanı için kanlı savaş
GİRİŞ 13.11.2013 00:19 GÜNCELLEME 13.11.2013 00:19
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Halep'in Hanasır ve Safire kasabalarını ele geçiren rejim birliklerine karşı muhalifler mutfak tüplerinden yapılmış füzeler ve diğer hafif silahlarla karşı durmaya çalışıyor.

Geçen cuma gününden bu yana 3 kez el değiştirdiği bildirilen Halep Havaalanı'na 100 metre uzaklıktaki 80. Tugay Karargahı, Halep'in kontrolü bakımından son derece stratejik bir konum olarak değerlendiriliyor.

YORUMLAR 15
  • hursit dilaver 10 yıl önce Şikayet Et
    23 kasımda EXPO izmir kaybetsin de tokyonun rövanşını alalım bu laikçilerden diyelim bari.. bu resimLERDEN biri bu sabah CNN deki o parametre programında gösterildi ve ''işte görün bakın bu muhalifler ne kötü ,tüp gazla bomba füze yapıyorlar'' demeye getirdi. ''yorum yok'' gibi laflar falan..ne edeceksiniz. adamlar esedin düşmanlarına düşman.adam kimyasal kullanmış. o bebeler titreye titreye ölmüşler,tek laf etmezler..adamın elinde silah yok, yardım yok,elbet bombayı kendi yapacak.ne bulursa onunla yapacak. topyekün savaşlarda halk ne bulursa savaşır.B.ANKARA OTELİNİN 980DEKİ GREVİNDE KONUŞMACI OLAN VE ŞU ANDA ÖLEN BİR BELEDİYE BAŞKANI,bunlarla silahla, silah yoksa kazma kürekle,yoksa taşla ,yoksa sopayla yumrukla savaşacaksınız demişti.savaşta yokluklar insanlara herşeyi yaptırır. bakın bir kişi yani esed gitse bu savaş bitecek.. şark toplumları böyledir. BİR BEN İÇİN ÜLKE FEDA OLSUN.bizde de bu başka türlkü tezahür ediyor. TAYYİP GİTSİN DE GEREKİRSE ÜLKE BATSIN.
    Cevapla
  • Muhammet YILDIRIM 10 yıl önce Şikayet Et
    zafer inananlarındır!!!!. ne kadar çokmuş bu hizbuşşeytan ve de yezid destekçileri ama zafer sonunda gerçekten inananların olacak hiç heveslenmeyin boşuna.
    Cevapla
  • fatih yucel 10 yıl önce Şikayet Et
    bu iran ve. hizbulesed askerleri esed için ölüp şehid olduklarınımı zannediyorlar halbuki çehennemim dibini boyluyorlar
    Cevapla
  • ümit durgun 10 yıl önce Şikayet Et
    Düzeltme. Çetin ve Ahmet Özdemir haklısınız. Anlatmak istediğimle yazdığım alakasız olmuş. Orada savaşan rejim güçleri, Esed, İran ve Hizbullah kimden destek alıyor demek istemiştim. Cümleye farklı girip farklı çıktığımdan yanlış olmuş. Muhalif güçleri iyi göstermek için medya biraz çırpınıyor ama onların da yaptıkları ortada.
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    ):))) hani 6 ayda biterdi. 6 ayda esad gider diyenler yakında kendileri gidecek sanırım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak