Başbakan Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Finlandiya ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda basın toplantısı düzenledi.

GİRİŞ 05.11.2013 17:57 GÜNCELLEME 06.11.2013 08:21
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

Başbakan Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

KIZ VE ERKEK ÖĞRENCİLER AYNI EVDE KALIYOR

- Bir çok şikayetlerin olduğu; aynı daireyi kız-erkek paylaşımı noktasında ciddi şikayetler var. Bu konuyu sizlerin takdirine bırakıyorum ve muhafazakar demokrat bir iktidar olarak da ne gibi düzenleme yapılabilir, bunun psikolojik; sosyolojik neticeleri nedir ne değildir bu çalışmaları yapıp bu şikayetleri değerlendireceğiz. Kişilerin müstakil evlerinde farklı bir kız farklı bir genç ile kalması ne denli uygun olabilir? Siz uygun buluyorsanız size hayırlı olsun' dedi.

AZİZ YILDIRIM KONUSU

- Kulüplerle ilgili bir açıklama yapmam doğru değildir. Fenerbahçe kulübü kararını bu yönde vermiştir, biz hayırlı olsun diyoruz. Zaten 1- 1,5 yıl içinde bu vaatlerin gerçekliği belli olur.

AB MÜZAKEREELERİ

- (AB'ye üyelik müzakere sürecinin hızlanmasını) Bekliyoruz. Hatta, açılıp kapanmayan fasıllarla ilgili girişimlerimiz var. Temenni ederiz ki açılıp da kapanmayan bu fasıllar da kapanma sürecine girer.

KABİNE REVİZYONU

- Erdoğan, kabinede revizyon yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruyu da, "Şu an böyle bir düşünce söz konusu değil. Eğer olması gerektiği takdirde bakan arkadaşlarımız da verilen göreve gitmek durumundadır. O zaman o arkadaşlarımızın yerine değişiklik yapmak gerekir" diye yanıtladı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 70
  • murat ata 10 yıl önce Şikayet Et
    çok değerli başbakanım. bu konu gündeme gelmeden önce mühendisle odasına istemeye istemeye gitdim.bayındırlık bakanlığında bir işim işin oda kayıt belgesi isteniyordu.2 senedir aidat vermiyordum mecburdum bu melunlara aidatı ödemeye.vermemek için direndim bu kadar parayı ne yaptıklarını sorduğumda öğrenci evi yaptıklarını söylediler .duvardada afişi vardı öğrenci evine bir tuğlada sen koy diye .yaklaşık 400tl para bayıldım bu alçaklara gezizekalı işçi partili ve her türlü bölücü örgütlere gitdi param diye kaç gündür üzülüyordum.birde şimdi bu karma şekilde kaldıklarını öğrenince daha bir kötü oldum.hükümetin bayındırlık bakanı ne iş görür bu ülkede ihale hazırlamak kolay ama basit bir yasa yapmak zor değilmi sayın bakanım.bakanlığınıza bağlı bir kuruma noterden onaylı diploma yetmiyor birde oda kayıt belgesi isteyin odayı ihya edin yazıklar olsun sana ey bakan düşün artık başbakanımızın yakasından
    Cevapla
  • OTTOMAN EMPİRE 10 yıl önce Şikayet Et
    İBRAHİM UTKU.... kız kardeşinin ve ya bi akrabanın kızının yabancı bir şehirde yabancı erkeklerle aynı evde kalması hoşuna gidebilir..... ancak halkın kahr ekseriyetinin bu durumdaki tutumu bellidir... ben işin içinden biri olarak hak veriyorum basbakana... kaldı ki şikayet edilen evlerle ilgili özel bir durum söz konusu... sen de uslu otur sikayet eden olmasın...
    Cevapla
  • ibrahim utku 10 yıl önce Şikayet Et
    BİZİM MUHAFAZAKAR YAPIMIZ. Başbakan demiş ki bu iş bizim muhafazakar yapımıza uymuyor. Karma eğitim sizin mufazakar yapınıza uyuyor mu ? Kadınların örtünmeden sokakta dolaşmaları muhafazakar yapınızı uyuyor mu ? Yasal olarak içki satılması ve devletin bundan vergi alması muhafazakar yapınıza uyuyor mu ? Ramazan aylarında lokantaların restorantların açık olması muhafazakar yapınıza uyuyor mu ? Faiz temelli bankacılık ve devlet sistemi muhafazakar yapınıza uyuyor mu ? Uymuyorsa bunlarla ilgili düzenlemeleri ne zaman yapmaya başlayacaksınız merak ettim. 80 milyon olarak iki dudağınızın arasından çıkacak yeni fermanların dört gözle beklemekteyiz.
    Cevapla
  • vatansever 10 yıl önce Şikayet Et
    TOPLUM GERİLİYOR. topluma bu kadar baskı özele bu kadar müdahale sonun başlangıcı zaten gençlikle arası kötü bir başbakan var sonra toplum patlayınca bunlar ayyaş çapulcu marjinal oluyor. BU ülke sağ-sol döneminde bu kadar kutuplaşmadı ALLAH sonumuzu hayreylesin ama bu ve buna benzer uygulamalar toplumu böler çünkü herkes sizden değil ve kafanıza göre kural koyup kuralları dayatamassınız. dayatırsan nefret edilirsin ve birgün o koltuktan halk seni indirir
    Cevapla
  • milletin ferdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Ahirette beni Allah’ın (C.C.) rahmetinden başka ne bir kimse, ne de bir şey kurtaramaz lale lale. Allah (C.C.) adil olmayı emrettiği için adil olmaya çalışıyorum. Ben kâfire de iftira atmaktan Allah’a (C.C.) sığınırım.. Rasmussen için de doğru bildiğim neyse onu yazdım. Rasmussen bizzat iftiranın faili değil diyorum, övmüş de değil. Ekşisözlükte Allah’a (C.C.) bile (haşa) iftira ediliyor. Kılıçdaroğlu da ödül veriyor. Şimdi sorarım sana Rasmussen mi eleştiriye layık, Kılıçdaroğlu mu eleştiriye layık? Gördüğün gibi Rasmussen’e gelesiye kadar memlekette ne eleştirilecek kişiler var.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…