Mansur Yavaş'a ülkücü manifesto!

MHP'den ayrılıp CHP'den Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı olan Mansur Yavaş'a ülkücülerden tepki gelmeye devam ediyor: "Bu bir dram, dibe vurma ve siyasi harakiri, Ülkücüler kendisine asla oy vermeyecek."

Mansur Yavaş'a ülkücü manifesto!
Mansur Yavaş'a ülkücü manifesto!
GİRİŞ 26.03.2014 12:53 GÜNCELLEME 26.03.2014 13:00
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Aslan Değirmenci'nin haberi

Haber10'a konuşan ülkücüler, Yavaş'ın adaylığına, "Bu bir dram, dibe vurma ve siyasi harakiri, Ülkücüler kendisine asla oy vermeyecek" şeklinde tepki gösterdi.

ÖĞE: ÜLKÜCÜLER ASLA OY VERMEYECEK

MHP'nin eski kurucularından Ülkü-Tek Genel Başkanı Sabri Öğe, Mansur Yavaş'ın adaylığı için, "Bu maya tutmaz" dedi. Öğe sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Mansur Yavaş, Devlet Bahçeli'ye 'Partiyi CHP'lileştiriyorsun' diye eleştiri getirirken kendisi CHP'nin kapısına gitti. Açıkçası Yavaş, şahsiyet ve kişilik zafiyeti sergiledi. İnsanlar her zaman ilkelerine sahip çıkamayabiliyorlar. Ama çokta önemi yok. Çünkü CHP, Mansur Yavaş ile seçim kazanamaz. Ülkücüler CHP'ye asla ve asla oy vermezler. Bu maya tutmaz. CHP de Yavaş da hiç bir şey kazanamayacak aksine CHP'de iç kavga başlayacak. Şimdi ulusalcılar sessiz ama seçim sonrası Yavaş'ın adaylığı partide kalkışmaya dönüşecek. İzleyip hep beraber göreceğiz. "

DEMİR: ORTADA BİR RANT SİYASETİ VAR

Eski ülkü ocakları başkanlarından Sıddık Demir ise, siyaseti dizayn etmek isteyen yapıların varlığına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. Demir, "Yavaş'ın CHP'den aday olması Türk siyasi tarihinin olumsuz bir tablosudur. Yavaş, özelde iyi biri olabilir ama anlaşılamaz bir şekilde savruldu. En başta kendi zor durumda... Bir işe girdi ve çıkamıyor. Yıllardır mücadele ettiği siyasetin içerisine girerek baş oldu. Bu bir dram... Bilmediğimiz bir güç onun savrulmasına neden olmuş olabilir. Yedi rengin dışında siyasi hayatta renk oluşturmaya çalışanlar var. Ciddi bir siyasi mühendislik ile karşı karşıyayız. Yeni bir koalisyon arayışı, ortada bir rant siyaseti var. Koalisyonların karşısında ise tek başına bir Başbakan var. Başbakanımız şövalye gibi bu dayatmalara karşı mücadele ediyor. 30 Mart günü kimin kazanacağını hep beraber göreceğiz" dedi.

İLTER: YAVAŞ SİYASİ BİR HARAKİRİ YAPMIŞTIR

12 Eylül Mağduru ve 12 Eylül davası müdahil avukatlarından olan Hasan İlter de Mansur Yavaş'ın CHP adaylığına tepki gösterdi, Yavaş'ın küresel operasyonun bir parçası olduğunu öne sürdü. İlter, "Mansur Yavaş Türkiye üzerine oynanan kirli oyunun maalesef bir parçası oldu. Türkiye artık kalıbına sığmıyor ve süper güç olma yolunda ilerliyor. Ülkemizi yolundan döndürmek isteyenler ise siyaseti dizayn etmek istiyor. İşte bu dizayn harekatının bir adayı da Mansur Yavaş oldu. Ancak bu oyun tutmaz. Mansur Yavaş siyasi bir harakiri yapmıştır. Kendi kendini bitiren bir siyasetçi olarak tarihte yerini alacaktır" diye konuştu.

MHP KURUCULAR KURULU ÜYESİ OLAN ÜÇ İSİM DE 'CHP'YE OY VERMEYİN' ÇAĞRISI YAPMIŞTI

MHP'nin 3 kurucu üyesi olan Naci Meriç, Mehmet Zeybek ve Kemal İnandı ortak bir açıklama yaparak, yaşanan süreç karşısında şaşkın olduklarını belirtip "MHP'lilerin CHP'ye oy vermemesi" çağrısında bulunmuştu.

KAYNAK: HABER10
YORUMLAR 18
  • hüseyin 10 yıl önce Şikayet Et
    BİR DAHA HATIRLATAYIM. CHP ye neden ve niçin oy verilmez ve verilmemelidir; 1-CHP asla halkçı,cumhuriyetçi değildir,öyle olsaydı halkı harmandaki buğdayı varken açlık,istiklalini kazanmışken ALLAH demeyi yasaklamazdı. 2-CHP medeniyet,teknoloji düşmanıdır;Çünkü okumak isteyen gençleri okullarından atmışlar,inancından dolayı ayrım yapmışlardır.Yapılan yol,köprü,sanayi ve enerji santrallerine karşı çıkmışlardır. 3-CHP asla birlik ve beraberliği düşünmez;Eğer düşünseydiler insanları irticacı,yeri gelince kuyruk ,koyun gibi sözlerle kırp-dökmez,milleti fitne ve fesatla bölmez ve bölücüleri,teröristleri meclise taşımaz,aflarla katilleri serbst bırakmazlardı. Şimdilik bu nedenler bile asla CHPĞ ye py verilmemsi gerektiğini göstermektedir..
    Cevapla
  • pusula 10 yıl önce Şikayet Et
    oy kullanmak günahtir propagandasina bayindirdan cevap. https://www.youtube.com/watch?v=9sLC3_IYZoA
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    osman kaya korku yavaşta YOKSA NEDEN SAHTE GAZETE BASSIN'Kİ. demek bir sıkıntı var.
    Cevapla
  • Hasan KARA 10 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek Ülkücüler. Hiç bir gerçek ülkücünün CHP'ye koltuk değneği olacağını sanmıyorum. Ancak görev yaptığımız Bakanlıklarda MHP'li geçinen üstelik beş vakit namaza gelen bazı arkadaşlar sırf Melih GÖKÇEK yıkılsın Ak Parti iktidardan uzaklaşsın diye CHP'ye oy vereceklerini söylüyorlar. Bunlar ya gerçek MHP'li(ülkücü) değil ya da MHP onlara böyle yapmalarını söylüyor. Bu ikincisi hiç aklıma yatmadı, zira iddiası olan bir parti kendi tabanını başka bir partiye yönlendirir mi, ya da buna göz yumar mı. O zaman MHP'nin inandırıcılığı kalır mı, halk onun neyine güvensin de iktidar olmasını beklesin. Bence MHP kendi tabanını kendine oy vermeye ikna edemiyorsa başka partilerden kimseyi ikna edemez.
    Cevapla
  • Mehmet ÖZTÜRK 10 yıl önce Şikayet Et
    Yavaş Atsınlar :). Chh+Mhp ikisindede bir şey olmaz böyle giderse mhp de chp de oylarının bir kısmını kayıp edecekler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde
Hamas’la ilgili en vahim iddiaydı! ‘Toplu tecavüz’ iftirasını İsrail de yalanladı