Kurtulmuş: Ben de televizyondan öğrendim

62. Hükümet'te Başbakan Yardımcısı olarak görev yapacak olan Kurtulmuş, haberi televizyondan öğrendiğini açıkladı.

Kurtulmuş: Ben de televizyondan öğrendim
Kurtulmuş: Ben de televizyondan öğrendim
GİRİŞ 29.08.2014 14:28 GÜNCELLEME 29.08.2014 14:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Gazetecilere açıklama yapan Numan Kurtulmuş, milletvekili olmadığı için kendisi için yapılan "dışarıdan isim" yorumlarını da eleştirerek, "Ben dışarıdan birisi değilim. AK Parti'nin Genel Başkan Yardımcısı idim. Hükümetimiz de bir koalisyon Hükümeti değil ki ben de dışarıdan bir isim olayım.

Çok şerefli bir görev şahsıma verildi. Ben de tüm vatandaşlarımız gibi televizyondan öğrendim. Vatanda hizmet için var gücümüzle çalışacağız. Yeni Türkiye'yi kurmak için omuz omuza çalışacağız" dedi.

YORUMLAR 3
  • kamil fethullahoglu 9 yıl önce Şikayet Et
    Altının Kıymetini sarraflar Bilir. Muhterem erbakan hocaefendi hazretleri elinden gelse; 1) tayyip erdoğan'ı İBB yapmazdı. Ama o şimdi Cumhurun Başkanı. 2) Abdullah GÜL kardeşimi fazilet partisine başkan yapmadılar. Ama o 11. Cumhurbaşkanımız. 3) Numan Kurtulmuş'un SP genel başkanı olmasını hazım edemediler. Ama o Başbakan yardımcısı.
    Cevapla
  • Mehmet KAYA 9 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Numan Kurtulmuş. Ak partiye hiç oy vermedim 12 seçim mi olmuştu. Ama İnşallah Bir sonraki seçimde Numan Beyin Başbakan Yardımcısı olmasından dolayı oyumu vereceğim. Benim için düşünen çok insan var çevremde. Şimdiye kadar bir yere getirilmemesi bizde Acaba Numan bey harcanıyor mu? düşüncesine sebep oluyordu. Bizim gönlümüzden geçen Numan beyin Başbakan olmasıydı. Ama nasip kısmet İnşallah Bu tecrübe olur ileride Başbakan olduğunu da görürüz. Numan Hocam Allah yolunuz açık etsin yar yardımcınız olsun. Sizi çok seviyoruz Şu mütevazilik kimde var hepsi bir yere gelmek için çırpınırken Başbakan yardımcısı olduğunu TV den öğrenen tek isim. İşte senin böyle birisi olduğunu bildiğimiz için seviyoruz, sayıyoruz ve değerini biliyoruz. Ellerinizden öpüyorum
    Cevapla
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahına guban halamoğluu. yakışır numan begimize. İnşallah bilgi birikimini sahaya iyice yansıtırsınız. hedef 2023
    Cevapla
DİĞER HABERLER
O soru çileden çıkarmaya yetti! Mehmet Büyükekşi, kritik toplantıyı terk etti
İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç Hakk'a yürüdü